yurtdışında oyunculuk eğitimi yurtdışı oyunculuk eğitimi
Selena dizisinden daha cok tanıdığımız guzel oyuncu Sinem Kobal kendisini geliştirmeye devam ediyor bunun icin Turkiye dışına acılmaya hazırlanıyor.....

'SELENA' İNGİLTERE YOLCUSU!

ATV EKRANLARINDA YAYINLANAN 'SELENA' DİZİSİNİN BAŞROL OYUNCUSU SİNEM KOBAL, ONUMUZDEKİ GUNLERDE DİL VE OYUNCULUK EĞİTİMİ ALMAK İCİN İNGİLTERE'YE GİDİYOR....

Eğitim sırasında bir bucuk ay yurtdışında kalacak olan unlu oyuncu 'Selena'yı dort bolum stoklu cekiyoruz. Birkac hafta sonra dizinin cekimlerinde bir ara olacak. Şu an Beykent Universitesi Guzel Sanatlar Fakultesi Sahne ve Gosteri Sanatları Bolumu'nde de oğrenim goruyorum. Hem okuldan hem de diziden vakit bulup İngiltere'ye workshop'a katılmak icin gideceğim. Bir bucuk ay hem dil hem de oyunculuk eğitimi alacağım' dedi. Rol aldığı reklam filmi kampanyasıyla da dikkat ceken Kobal yurtdışında oyunculuk yapma konusunda 'İnşallah onumuzdeki yıllarda olur. Ancak yurtdışına gidip bir şeyler yapmak cok zor... Şu anda oyunculuğumu ve dilimi geliştirmek icin İngiltere'ye gidiyorum' diye konuştu.