ARTIK SOZ SEYİRCİDE!

12 MART'TA VİZYONA GİRECEK OLAN MAHSUN KIRMIZIGUL'UN İKİNCİ FİLMİ 'GUNEŞİ GORDUM'UN BASIN GOSTERİMİ DUN YAPILDI.
Filmi gazetecilerle birlikte izleyen Mahsun Kırmızıgul, 'Filmde emeği gecen butun ekibe cok teşekkur ederim. Cunku, biz birlikte guzel bir şey yapmak icin cabaladık. Son sozu seyirciye bırakıyorum. Filmle ilgili ayrıntılara girmeyeceğim. İnsanlar bu filmi nasıl istiyorlarsa oyle algılasınlar. Filmin konusuyla ilgili hicbir zaman yorum yapmayacağım. Bugune kadar film benimdi, bizlerindi ve oyuncularındı, set işcisinindi. Ama artık bugunden sonra 'Guneşi Gordum', seyircinin filmi' diye konuştu.
GALADA DA DUYGU SELİ
Guneşi Gordum adlı filmin basın gosteriminin ardınndan İstinye Park AFM Sinemaları'nda da galası yapıldı.Gosterimin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kırmızıgul, filmin duygu yuklu olduğunu belirterek, “Gercekten salon da bu nedenle duygu yukluydu. Hep soylediğim bir şey vardı, oyuncu arkadaşlar bu filmde yureklerini ortaya koydular” dedi.
Filmin sadece goc değil, toplumsal bir hikaye olduğunu ifade eden Kırmızıgul, “Umarım bu filmde anlatmak istediklerimiz en kısa zamanda insanlarımıza ulaşır. Senaryoyu, 75 yaşındaki bir amcanın anlattığı hikayeden yola cıkarak yazdım” diye konuştu.
Filmde rol alan sanatcılardan Altan Erkekli de bu coşkunun her salonda yaşanacağına emin olduğunu vurgulayarak, “Mahsun'un soylediği gibi barış icin halaylar cekilecek. Bu dağların guzelliğini hep beraber goreceğiz” dedi.
Tiyatro sanatcısı Yıldız Kenter ise “Film acıydı, ama bu sancıyı gormemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.
Galaya, filmin oyuncuları Demet Evgar, Emre Kınay ve Hande Subaşı ile Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgul, sanatcı Orhan Gencebay, oyuncu Fadik Sevin Atasoy ve manken Azra Akın'ın da aralarında bulunduğu cok sayıda unlu isim katıldı.
Aşırı kalabalık nedeniyle zaman zaman izdiham oluştu