rojda demirer kurt rojda demirer kurt mu demirerin hayatı biyografi kimdir
Show tv de yayınlanan Melekler Korusun dizinde rol alan oyuncu ile yapılan roportajda guzel oyuncu neler itiraf etti ayrıntılar haberimizde......

EVLENME ZAMANIM GELDİ BİLİYORUM!

ADI KURTCE'DE 'GUNEŞİN DOĞUŞU' ANLAMINA GELEN ROJDA DEMİRER, SON DONEMİN GOZDE OYUNCULARI ARASINDA YER ALIYOR.

Babasını yedi yaşındayken kanserden kaybeden Demirer, annesi ve ablasıyla yaşadığını ve hayattaki en buyuk destekcilerinin de onlar olduğunu soyluyor. Şu sıralar ismini saklı tuttuğu pilates hocasıyla mutlu bir ilişkisi olduğunu belirten Demirer, 'Benim aşık olmam icin sebep gerekmiyor. Bence aşk tam bir kimya meselesi. Acıklaması yok! Karakterine aşık olmam gibi bir şey soz konusu olmadı. Kim olduğunu bilmeden kapılıp gittim, iyi bir insan cıkması benim icin buyuk bir şans oldu' diye konuşuyor. Demirer, ozel hayatını Cosmopolitan dergisinden Ece Bildiren'e anlattı...

* Ozel hayatınızda nasıl birisisiniz? Duygusal mı davranırsınız, yoksa mantığınız surekli devrede midir?
İkisini aynı anda yurutmeye calışıyorum ama aşıksam duygularıma yenilip, mantıksız davranabiliyorum galiba... Mesela; sevdiğim adamı onun haberi olmadan bir yıl boyunca bekledim. Cok zor aşık olan bir insan olduğum icin o duyguyu yakalamışken kendi kendime de olsa yaşıyorum, bekliyorum.

* Ve sonuc?
Dort aydır birlikteyiz.

* Peki nasıl birden bire oldu?
Onun kendi hayatıyla ilgili halletmesi gereken ozel bir şeyler vardı. Ozel olduğu icin detaya girmek istemiyorum ama hayatında başka birisi vardı. Bu yuzden hep uzak durdum. Mantığım devredeydi ama duygularıma da yeniliyormuşum demek ki; onu sevip, ona belli etmeden sessizce beklemeye devam ettim.

DUVARLARI OLAN BİRİYİM
* Bu istikrarlı aşkın sebebi ne? Nesinden bu kadar etkilendiniz?
Benim aşık olmam icin sebep gerekmiyor. Bu bence bir kimya meselesi. Acıklaması yok! Zaten onu hic tanımıyordum. Karakterine aşık olmam gibi bir şey soz konusu olmadı. Kim olduğunu bilmeden kapılıp gittim, iyi bir insan cıkması buyuk bir şans oldu benim icin.

* Nasıl tanıştınız?
O benim pilates hocam.

* İlk goruşte aşk mı?
Evet.

* İlk itiraf nasıl oldu?
Her ders bitiminde 'Hadi hoşcakal' diyerek ayrılıyorduk. Kalp carpıntıları eşliğinde eve gidiyordum. Sonunda bir gun, 'Bir şeyler yiyelim mi?' dedi. Yemeğe cıktık. İkimizin de hisleri acıkca belliydi.

* Acaba unlu olduğunuz icin acılmaya cekiniyor muydu?
Duvarları olan bir insanımdır, o yuzden cekinmiş olabilir. Sonra beni tanıdıkca o dunyanın insanı olmadığımı anladı. Onu beklemem de onemli bir gosterge oldu. Yemeğe cıktığımız gun ilk tohumlar atıldı ama daha sonra koşullar uzaklaşmamıza neden oldu. Bir yıl sonra ilişkimiz başladı. Sanırım bu biraz da duşunce gucuyle oldu. Bir şeye cok inandığımda o şey gercekleşiyor.

* Kendinizi evliliğe yakın hissediyor musunuz?
Evet! Artık evlilik zamanının geldiğini duşunuyorum.

* Teklif var mı yoksa?
Net bir teklif yok, aramızda konuşuyoruz.

* Hayalinizi susleyen bir duğun karesi var mı?
Yakınlarımız arasında kucuk bir toren olmasını, sonra da bir barı kapatıp arkadaşlarımızla eğlenmeyi planlıyoruz. Erkek arkadaşım aynı zamanda muzisyen. Onlar calsın, biz de eğlenelim...

ENERJİMİ SEVİYOR
* Erkek arkadaşınıza sorsak en cok hangi ozelliğinizi sevdiğini soyler?
Onu cok sevmemi sevdiğini soyler hep. 'Beni sevgiye boğdun' der. Hayattaki duruşumu, neşemi, enerjimi seviyor.

* Siz onun nesini seviyorsunuz?
Cok pozitif ve sıfır egolu bir insan. Bu kadar kendiyle barışık olmasını ve yaptığı her işte başarılı olmasını cok seviyorum.

* İlerisi icin ne gibi hayalleriniz var? 'Bir Oscar heykelciği de benim evimde olsa...' dediğiniz oluyor mu?
İşimle ilgili cok buyuk hırslarım yok. Tabii ki başarılı olmayı isterim. Zaten ablam bana yalancı bir Oscar heykelciği almıştı, ona bakıp duşunce gucu uygulaması yapıyorum! Ama şu aralar ozel hayatım on planda. Beş yıl once Hollywood hayallerimden bahsediyordum ama şu anda hayalim; evlenip bir sahil kasabasında her şeyden uzak huzurlu bir hayat yaşamak dahi olabilir.

* Kendinizi guzel bulmuyormuşsunuz? Peki sizce guzel kadın nasıl olur?
İnsan kendini aynada gore gore kanıksıyor herhalde. Guzel bir kadın, cok klişe gelecek ama; ici guzel olan kadındır bence. Enerjisini cok sevdiğim insanları gercekten guzel buluyorum.