HİC AŞIK OLMADIM

KURTLAR VADİSİ’NİN POLAT ALEMDAR’I NECATİ ŞAŞMAZ, AŞKIN OĞRENİLEBİLİR OLDUĞUNU SANIYORMUŞ.
Kurtlar Vadisi dizisinin ara verdiği donemde yuzunu dinlendirme kararı alan Şaşmaz, TRT bunyesinde yayınlanan ‘Vizyon’ dergisine konuştu.
Kurtlar Vadisi icin bir omur bictiniz mi, ne zaman bitebilir sorusuna Şaşmaz, “Bilmiyorum. Oyle bir planımız yok. Bittiği yerde bitmiştir. Bitinceye kadar varız” yanıtını verdi. Şaşmaz, Kurtlar Vadisi’nden sonra cok iyi projelerle oyunculuğa devam edeceğini soyledi.
Sesi kıvama geldi!
Polat markasına zarar vermemek icin başka bir karakter oynamadığını soyleyen Şaşmaz, “Kendi sesimi kullanamıyorum. Diksiyon dersleri alarak kendi sesimi kullanacak kıvama geldim. Ama sırf Polat’a zarar vermemek icin bunu yapamıyorum. Sabretmem gerekiyor. Ancak başka bir projede kendi sesimi kullanabileceğim” dedi.
Ayıp mı bilmem hic aşık olmadım
“Her roportajda aşık olmadığınızı soyluyorsunuz, ama bu son zamanda değişmiş. Doğru mu”sorusuna ise Şaşmaz, “Hayır, bu hicbir zaman değişmedi. Hic aşık olmadım. Bu bir ayıp mı, bilemem…. Annemle babamınki kırk yıllık bir aşk. Aile sevgisini onlarda gordum ama galiba oğrenemediğim tek şey aşk.
Evliliği tatmak isterim!
“Aşık olmasanız da evlilik planları var mı? Vakti saati geldi diye anne babanız sizi evlendirebilir mi” sorusuna ise şu karşılığı verdi: “Olmeden once bir gun neden olmasın. O duyguyu da tatmak isterim. Ama tadarım tatmam; bilemem. Allah bilir.”