mayıs ayı ve sonrasına kadar gundemde kalacak olan haside gerek roportajları gerek yaptığı hazırlık calışmaları ile halkın yoğun ilsine maruz kalıyor.....

ROPORTAJI VİDEOSU REKOR KIRDI!

HADİSE'NİN EUROVİSİON TV'YE VERDİĞİ ROPORTAJIN VİDEOSU, İNTERNETTE KISA SUREDE 38 BİN KERE TIKLANDI. HAYRANLARI, HADİSE'Yİ COK SEMPATİK BULDU..

Turkiye'yi 'Dum Tek Tek' şarkısıyla Eurovision'da temsil etmeye hazırlanan Hadise, yurtdışında yoğun ilgi goruyor. Şarkıcının bir ay once Eurovision TV'ye verdiği roportajın videosu, kısa surede 38 bin kez tıklandı! Hadise, hem kendini hem de şarkısını tanıttığı videoda; Eurovision icin hazırladığı diğer iki şarkıyı albumunde seslendireceğini soyluyor.

Benim icin hediye oldu
Sempatik tavırlarıyla puan toplayan seksi şarkıcı; 'cok tıklanan' roportajında şunları anlatıyor: 'İnsanları eğlendirmeyi seviyorum. 2009'da Eurovision'un bir parcası olmak benim icin bir hediye. 'Dum Tek Tek', Eurovision konseptine cok uygun bir şarkı ve beni de yansıtıyor. Ama diğer iki şarkı da cok iyiydi. Muhtemelen onları albumume koyacağım. Belki de single yaparım. 'Dum Tek Tek' aslında kalbimizin ritmidir. Turkce'de biz oyle deriz...'