unlu tiyatro sanatcısı Ali Poyrazoğlu katıldığı etkinlikte kendi hakkında bilgiler vererek genclerede tavsiyelerde bulunurken belediyenin hizmetlerinede değinmeyi ihmal etmedi.......
POYRAZOĞLU GENCLERLE BULUŞTU!

UNLU TİYATROCU ALİ POYRAZOĞLU CENNET KULTUR MERKEZİNDE GENCLERLE BULUŞTU...
'AZİZ YENİAY'A TEŞEKKUR EDERİM'
Cennet Kultur ve Sanat Merkezi'nin sanat dunyasının unlu isimlerini genclerde buluşturan soyleşileri suruyor. Etkinlikler cercevesinde CKSM sahnesine konuk olan son isim Turk tiyatrosunun onemli simalarından biri olan Ali Poyrazoğlu'ydu. Sanata verdiği destekten dolayı Kucukcekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'a teşekkur eden Poyrazoğlu, kurulacak Kucukcekmece Belediyesi Genclik Tiyatrosu'na da aktif olarak destek vereceğini mujdeledi.
'BENİ TİYATROCU YAPAN AZİZ NESİN'
CKSM soyleşilerine konuk olarak Kucuk İstanbul gencliği ile buluşan unlu tiyatro sanatcısı Ali Poyrazoğlu sanat yaşamına ilişkin onemli acıklamalarda bulundu.
Bugune kadar İstanbul Şehir Tiyatroları, Dormen Tiyatrosu, Kent Oyuncuları Tiyatrosu, Gulriz Suriri ve Engin Cezzar Tiyatrosu gibi onemli sanatsal kurumlarda gorev yapan ve 1972 yılında kendi sahnesini kurarak 1998 yılında Devlet Sanatcısı odulune layık bulunan Poyrazoğlu, 'Tiyatroya attığım ilk adımı Aziz Nesin'e borcluyum' dedi. Kendi tiyatrosunu kurduğunda oynayacak oyun bulamadığını vurgulayan Poyrazoğlu, 'Aziz ağabeye rica ettik. Sağolsun, bizi kırmadı. İlk oyunumuz olan Hakkımı Ver Hakkı'yı yazarak bize armağan etti. Onun sayesinde hala bu sahnelerdeyim' şeklinde konuştu.
ALİ POYRAZOĞLU'NDAN GENCLERE TAVSİYELER
Soyleşinin başında Kucukcekmece sahnelerinde de oynanan 'Ben Eskiden Kucuktum' adlı eserinden kısa bir bolumu canlandıran sanatcı, salonu dolduran gencler tarafından ilgiyle izlendi.
Soyleşinin soru-cevap kısmı ise ilginc anlara sahne oldu. Oğrencilerden gelen ısrarlı sorulara samimi bir havada yanıt veren Poyrazoğlu, kendi yaşamından kesitlerle de hayata bakış acısını yansıttı.
'Senin en buyuk hazinen bilgindir. Her kazandığın bilgi seni daha yukarı taşır. O yuzden daha bu yaşlardan başlayarak, ust duzeyde calışmalı ve kendini gelecek icin hazırlamalısın. Zenginliğin parayla ilgisi yok; yaşamdaki duğumleri cozebilecek bir zek geliştirmelisin. Okulda oğretilmeyen dersleri de oğrenmelisin ki bu seni hayata hazırlayacaktır' diyen Poyrazoğlu, genclerden buyuk alkış aldı.
'BELEDİYECİLİK İNSANA HİZMET ETMEKTİR'
'Turkiye'de bircok belediye var. Ama ozellikle Kucukcekmece, insanı sanatla buluşturmak icin boylesine inanılmaz hizmetlere imza atmış' sozleriyle CKSM sahnesini oven sanatcı, sozlerine şoyle devam etti.
'Belediyeciliğin insana hizmet etmek olduğunu kavrayan ve bu yonde calışmalarını surduren Başkan Aziz Yeniay'a bir sanatcı olarak teşekkur ediyorum.' Poyrazoğlu ayrıca onumuzdeki aylarda kurulacak olan Kucukcekmece Belediyesi Genclik Tiyatrosu'na da her turlu katkı ve desteği sağlamaktan mutluluk duyacağını ifade etti.