unlu basketbolcu Milica Dabovic cocukluğundan beri sporla ilgilenmektedir farklı alanlardada faaliyet surdurmek isteyen Dabovic roportajında neler demiş bakalım haberimizde.......

BJK KOVDU TELEVİZYONA HAZIRLANIYOR!

BEŞİKTAŞLI BAŞKETBOLCU MİLİCA DABOVİC, FHM DERGİSİ'NİN ŞUBAT SAYISINA SOYUNDU...

Sekiz yıldan bu yana basketbol oynayan, ilk derslerini babasından alan Milica Dabovic, daha once Belgrad'ın Beopetrol, Crvena zvazda ile Vojvodina'nın Novi Sad takımlarında oynadı. Beşiktaş'a gelmeden once Rusya ve Fransa'da kariyerine devam eden genc oyuncu, 'Ozellikle kadınsanız başarılı olmak inanılmaz bir duygu, cunku bu bağımsız olduğunuz ve istediğiniz şekilde yaşayabileceğiniz anlamına geliyor. Bana cekici gelen erkeğin sıradan olmaması gerekiyor, profesyonel olmasa bile hobi olarak spor yapması gerekir. Benim icin en onemlisi antrenmanlarım. Tabi arkadaşlarımla dışarı cıkma, Skype'deki ailem ve Facebook'taki dostlarımla konuşma fırsatı buluyorum. Eğer isterseniz herşey icin vakit bulabilirsiniz' dedi. Dovmelerinin guc, sevgi ve mutluluğu sembolize ettiğini soyleyen Dabovic, yunusların zeka ve iyiliği simgelediğini belirtti. Bir arkadaşıyla girdiği iddiayı kaybettiği icin dovmelerini gostermeyi kabul ettiğini kaydeden basketci, 'Takım arkadaşlarım bana, bana benzemek istediklerini soyluyor' dedi.