ARKADAŞIMIN AŞKI, YANLIŞ YAPMAM!

GALATASARAY’LI FUTBOLCU ARDA TURAN, İSMİNİN OYUNCU SİNEM KOBAL İLE AŞK DEDİKODULARINA KARIŞMASINA TEPKİ GOSTERDİ....
Uzun suredir birlikte olduğu Eda Turkmen ile yollarını ayıran Galatasaray’lı milli futbolcu Arda Turan’ın ismi şimdilerde oyuncu Sinem Kobal ile anılıyor. Turan, cocuk odullerinin dağıtıldığı Jetix’in geccesinde Sinem Kobal ile yan yana oturup, uzun uzun sohbet edince magazin cevrelerinde ’yeni bir aşk mı başlıyor’ soylentileri cıktı. Sinem Kobal bu konuda sessizliğini korurken, Arda Turan iddiaları sert bir dille yalanladı.
Sinem Kobal ile aralarında duygusal hicbir şey olmadığını soyleyen unlu futbolcu, “Sinem’in eski erkek arkadaşı Mustafa Sirmen benim cok yakın arkadaşımdır. Sinem’le de oyle tanışmıştık . Odul gununde de karşılaşınca sohbet ettik.
Ama bunu herkes yanlış anladı. Bize arkadaşımızın sevgilisine bakmak yakışır mı? Mustafa benim nasıl bir insan olduğumu da bilir” dedi. Aşk soylentilerini yalanlayan genc futbolcu, ayrıca Facebook’da Arda Turan ismiyle yapılan uyeliğin de sahte olduğuna dikkat cekti. Turan, “Benim hicbir internet sitesinde uyeliğim bulunmamaktadır” diyerek hayranlarını uyardı.