'YAPTIRDIM VE NEFRET ETTİM'

HOLLYWOOD'UN UNLU YILDIZLARI, SON YILLARDA GİDEREK YAYGINLAŞAN ESTETİK İŞLEMİ BOTOKSA SAVAŞ ACTI. TANINMIŞ OYUNCULAR JENNİFER ANİSTON VE COURTENEY COX, BOTOKS YAPTIRMAKTAN PİŞMAN OLDUKLARINI VE BİR OYUNCUNUN ASLA BU İŞLEMİ YAPTIRMAMASI GEREKTİĞİNİ SOYLEDİ.
İnternetteki ''wenn'' sitesinde yer alan habere gore, 40 yaşına giren unlu oyuncu Aniston, botoks yaptırdığını ancak memnun kalmadığını itiraf etti.
Bu tur işlemlerin guzellik icin yapıldığını ancak sonuclarının ''rahatsız edici'' olduğunu ifade eden Jennifer Aniston, ''Ben bir kez botoks yaptırdım ve sonucları benim icin hic de iyi olmadı. Sanki kafamda bir ağırlık varmış gibi hissettim'' dedi.
Botoks yaptıran diğer kadınları da incelediğini ve hepsinin aynı goruntuye sahip olduklarını gorduğunu anlatan unlu oyuncu, bu nedenle kimin botoks yaptırdığını hemen anlayabildiğini soyledi.
Bir daha botoks yaptırmayı duşunmediğini dile getiren Aniston, ''Bence bu işlem kadınları daha da yaşlı gosteriyor. Yuzlerindeki sıcaklık ortadan kalkıyor. Bu kadınları goruyorsunuz, genc olmadıklarını biliyorsunuz. Ama kac yaşında olduklarını tahmin etmeniz de zorlaşıyor. Bu da beni durduran şey oldu'' sozleriyle botokstan vazgecmesinin nedenlerini sıraladı.
-''YAPTIRDIM VE NEFRET ETTİM''-
Jennifer Aniston'ın ''Friends'' dizisinde rol arkadaşı olan ve ozel hayatlarında samimi bir dostluk surduren Courteney Cox da onun gibi botoks karşıtları arasında yer alıyor.
Botoksun kişinin yuzundeki ''kızgın ifadeyi'' yok ettiğini duşunduğunden doktorun kapısını caldığını anlatan 45 yaşındaki Cox, cok hevesle yaptırdığı botokstan istediği sonucu alamadığını soyledi.
Bir oyuncunun yuzunun her yerini oynatmasının ve mimiklerinin buyuk onem taşıdığını vurgulayan sanatcı, botoks yaptıranların alınlarının dumduz olduğunu ve kaşlarını oynatamadıklarını, bunun da bir oyuncu icin uygun olmadığını ifade etti. Cox, ''Botoks yaptırdım ve itiraf ediyorum ki nefret ettim'' dedi.
Eşi oyuncu David Arquette'in de ''doğal yaşlanmayı'' sevdiğini ve kendisini oyle beğendiğini dile getiren Courteney Cox, bundan sonra herhangi bir estetik operasyona başvurmamayı tercih ettiğini belirtti.
Sinema dunyasının usta oyuncularından 47 yaşındaki Julianne Moore de estetik operasyonlara karşıtlığıyla tanınıyor.
Her yaşın ayrı bir guzelliği olduğunu vurgulayan Moore, ''Kadınların neden botoks yaptırdıklarını anlayamıyorum. Bu işlem kimseyi gencleştirmiyor. Asla 25 yaşında gorunmeniz mumkun değil'' dedi.