DENİZ SEKİ'YE SABIR DİLİYORUM

TUĞBA OZAY, DENİZ SEKİ'NİN DURUMUNUN HİC KOLAY OLMADIĞINI SOYLEDİ..
'Saddam'ın Askerleri adlı filmde rol aldın. Filmin galası yapıldı ama vizyona giremedi. Neden?' sorusuna Medyatik programında unlu manken Tuğba Ozay, '18 yaş engeline takıldı. Şiddet ve işkence sahneleri sebebiyle bu karar alınmış. Herkes bilir ki sinema seyircisi yoğunlukla 13-30 yaş aralığındadır. Televizyon dizilerinde her turlu vurdu kırdı, silah varken, filmimize bunun olması uzucu. Ben filme yapılmış bir engelleme olduğunu duşunuyorum' diye yanıt verdi.
TUĞBA OZAY: DENİZ SEKİ'YE SABIR DİLİYORUM
Yuksel Aytuğ'un 'Deniz Seki de şu anda iceride. Bir yıldızı cezaevinde neler bekler?' sorusunu unlu manken, 'Oncelikle Deniz Seki'ye sabır diliyorum. Orası ayrı bir cumhuriyettir. Orada şan, şohret, her şey sıfırlanıyor. İnsanı intihara bile surukleyebilir. Ama Nazım Hikmet'in dediği gibi, 'Duşmana inat, bir gun daha fazla yaşamalısın.' Bizi biz yargılıyoruz. Oysa bunu adli mercilerin yapması gerekir' diye yanıtladı.
TUĞBA OZAY: HİCBİRŞEY ESKİSİ GİBİ DEĞİL
'Hapisteyken aldığın en onemli ders neydi?' sorusunu Tuğba Ozay, 'Artık, herkesin başına gelebilir diye duşunuyorum. Dost bildiğin insanların gercek yuzunu goruyorsun. Hicbir şey eskisi gibi değil. Hayata hep pozitif bakan bir insandım, ama giderek inancımı yitiriyorum' diye yanıtladı.