Gulben Ergen'i şoke eden haber!
Hamile olduğunu oğrenince şaşıran Ergen şimdi de cifte surprizle karşılaştı. Doktorun soylediklerini duyduğunda kulaklarına inanamadı... Surpriz bir şekilde hamile olduğunu oğrenen Gulben Ergen doktor kontrolunde ikinci bir surprizle karşılaştı. Ergen ikizlere hamile... Eşi Mustafa Erdoğan'la birlikte doktora giden Ergen once hamile olduğu haberine sevindi. Daha sonra da doktorun ikinci surpriziyle şaşkına dondu. İkiz bebeği olacağını oğrendiğinde duyduklarına inanamayan Ergen "Kontrollerden sonra doktorum hamile olduğumu soyleyince hem şaşırdım hem de buyuk bir heyecan duydum. Eşim de cok heyecanlandı. Ancak doktorum ikiz bebek beklediğimi soyleyince az daha kalpten gidiyordum. Cift yumurta ikizleriymiş. Henuz cinsiyetleri belli değil" diyerek duygularını dile getirdi. Hem kendi ailesinde hem de eşi Mustafa Erdoğan'ın ailesinde ikiz olmadığını soyleyen Ergen "İkiz olduğunu duyunca ikimiz de inanamadık. İnanılmaz bir mutluluk yaşıyoruz, cok şaşkınız, acaip heyecanlıyız, duyunca ağzımız acık kaldı. Mutluluğumuzu anlatamam. İkimizin de gozleri doldu" dedi.