O PARAYI ALDI MI?

ZİHİNSEL ENGELLİLER REHABİLİTASYON VAKFI (ZEREV) BAŞKANI ŞEREF UMUT GULBEN ERGEN HAKKINDA ŞOK SUCLAMALARDA BULUNDU.
İkiz bebek doğurmaya hazırlanan Gulben Ergen, Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Vakfı (ZEREV) Başkanı Şeref Umut’un iddialarıyla sarsıldı. Umut, unlu şarkıcıyla 19 Şubat 2009 tarihinde duzenlediği yardım geccesi icin “ucretsiz” sahneye cıkması icin anlaştıklarını ancak Ergen’in sozunde durmadığını belirterek şu iddialarda bulundu:
- Gunay’da duzenlenen yardım geccesi icin Gulben Ergen ile goruştuk. ’Orkestrasıyla bilirlikte’ ucretsiz sahneye cıkmayı kabul etti ve maliye ile sorun yaşamamak icin bizden ucretsiz sahneye cıktığına dair vakfın antetli kağıdına yazılmış bir belge istedi. Biz de hazırlayıp belgeyi gonderdik.
- Konser gunu Gulben Ergen salonun dolmadığını gorunce cıkmak istemedi. Vakfın Onursal Başkanı Semra Ozal iki kez korumasıyla haber gondermesine rağmen Gulben Ergen cevap vermedi.
- Bunun uzerine ben goruşmek istedim. Fakat Ergen’in menajerleri Orhan Alkan ve Mehmet Ozmen benden saz, ses-ışık duzeni kuafor ve makyoz giderleri icin 37 bin 500 TL talep ettiler.
- Bu parayı odemem mumkun değildi. Benden senet imzalamamı istediler. Gelen misafirlere rezil olmamak ve vakfın onurunu kurtarmak icin senedi imzaladım. Senet imzaladığıma Quality Magazin Dergisi’nin ortakları da şahittir. Hatta senet tutanağı, menajer Orhan Alkan tarafından kendi el yazısıyla yazılmıştır.
- Benim 37 bin 500 TL’yi odemem cok zor. Bu para orkestra vs gideri diyorlar. Turkiye’de en unlu sanatcının en pahalı elemanı geccede en fazla 250 TL alır. O geccenin orkestra ve diğer masrafları 10 bin YTL’yi bile bulmaz. Geriye kalan para Gulben Hanım’a gider. Yani Gulben Ergen yardım konserine para alarak cıkmıştır.
- Seda Sayan da Polis Vakfı yararına sahne aldı. Ama o sazların parasını cebinden verdi. “Kimse vakıftan 5 kuruş para istemeyecek. Biz buraya yardım amaclı cıktık” dedi.
ERGEN: COK AYIP
Gulben Ergen ise bu iddialara şu yanıtı verdi: “Benim kadar sosyal sorumluluk projelerine bedelsiz ağırlık veren hele ki konu cocuklar olunca herkesin uşendiği her işe seve seve koşan birisine bunlar cok ağır ithamlar. O kadar sevincli gunlerimize denk geldi ki dua etsinler dava acmadığıma.. Cok ayıp..”