'İDDİALI KONUŞMUYORUM AMA...'

TURKİYE'Yİ MAYIS AYINDA MOSKOVA'DA YAPILACAK 54.EROVİZYON ŞARKI YARIŞMASI'NDA TEMSİL EDECEK OLAN HADİSE, TANITIM KONSERLERİ DİZİSİ CERCEVESİNDE DUN AKŞAM AMSTERDAM'DA BİR KONSER VERDİ...
Konser oncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hadise, Amsterdam;da ilk kez konser verdiğini anımsatarak, Moskova'daki yarışma icin herkesin desteğini beklediğini soyledi.
Yarışmada birincilik konusunda şu ana kadar hicbir yerde iddialı konuşmadığını ve konuşmak da istemediğini ifade eden Hadise, 'Ancak ilk beşe girmeyi umuyorum ve bunu da başaracağımıza inancım var' dedi.
Hadise, bu yılki Erovizyon yarışmasına katılacak ulkelerin tarz acısından cok farklı şarkıları bulunduğunu, bunlar arasında kendisinin seslendirdiği 'Dum tek tek' tarzında şarkıların pek yer almadığını soyledi. Hadise, butun ulkelerin şarkılarını saygıyla karşıladığını ve bazılarını da beğendiğini; kendisinin asıl amacının derece almaktan ote yarışmada Turkiye;yi en iyi şekilde temsil etmek ve tanıtmak olduğunu vurguladı.
Hadise, Dum tek tek şarkısının, ilk seslendirdiği ocak ayındaki biciminde cok farklılığa gitmeyeceklerini de soyledi.
Hadise, bir soru uzerine, Erovizyon Şarkı Yarışması'nın ardından ilk Turkce albumunu cıkaracağını, albumun adını da belirlediğini, ancak şimdilik acıklamayacağını kaydetti.
The Sand adlı salonda ağırlıklı olarak genclerden oluşan yaklaşık 700 kişinin izlediği, gecce gec saatlere kadar suren konserde şarkıcı Hadise buyuk ilgi gordu ve dakikalarca alkışlandı.