unlu shawmen Cem Yılmaz herzamanki gibi kahkaha tufanı yaşatmaya devam ediyor... bayılıyorum bu adamaESPRİLERİYLE UYUŞTURDU!

'TURKİYE'NİN TELEVİZYONDA YAYINLANMAYAN TEK TALK-SHOW'U' İDDİASI İLE BABYLON'DA DUZENLENEN 'LOKAL ANESTEZİ' PROGRAMINA CEM YILMAZ KONUK OLDU. YILMAZ, GECCEDE İC CAMAŞIRINI BİLE GOSTERDİ!..

İlk kez Ankara'da 2006 yılında yapılan 'Lokal Anestezi' adlı programın onceki akşamki konuğu unlu komedyen Cem Yılmaz'dı. Babylon'un ev sahipliğini yaptığı ve Erim Ozşen'in hazırladığı programa katılan Yılmaz, esprileriyle izleyenleri kahkahalara boğdu.

Mikrofonumu kısmayın

'Turkiye'nin televizyonda yayınlanmayan ilk ve tek talk show'u' olarak lanse edilen programa katılanlar, Cem Yılmaz ile karşılıklı sohbet etme imkanını yakaladı. Yılmaz'ın ucret almadan konuk olduğu programın biletleri 10 TL'den satıldı. Seyirciler sohbet suresince unlu komedyene yaklaşık 20 soru sordu. Yılmaz bir ara seyircilerden izin alarak sigara da icti. Sohbette once su icen Yılmaz daha sonra şarap istedi. Cem Yılmaz'ın 'Benim de İbrahim Tatlıses'teki gibi şimdi mikrofonum kısılmasın' sozleri ise gecceye katılanları kahkahaya boğdu.

Eşek gibi calışıyorum!

Cem Yılmaz, bir kadın seyircinin 'Her şeyiniz gercekten siyah mı? İc camaşırınız da mı siyah?' diye sorması uzerine; ic camaşırının siyah olduğunu soyleyerek, pantolonundan ic camaşırının bir kısmını gosterdi. İzleyicinin 'Goremedik daha da indir' demesi uzerine Yılmaz 'Yok o kadar da değil' cevabını verdi. Son gunlerde ulkemizi de etkileyen ekonomik krizin kendisini etkilemediğini belirten Yılmaz, 'Eşek gibi calışıyorum, para biriktiriyorum. Uzerimde giydiğim kıyafetler 400 TL' dedi. Geccede unlu komedyene 'Altın Cekirdek' odulu verildi.

* Ayakta mı, oturarak mı?
Ayakta.

* Porsche mi, Ferrari mi?
Porsche.

* Sinema mı, tiyatro mu?
Sinema.

* Tavşan mı, guvercin mi?
Guvercin b.ku ile uğraşamam. Tavşan ama insanlar ile hayvanların ilişkisi sınırlı olmalı.

* Kanyak mı, şampanya mı?
Şampanya.

* Cizilmek mi, cizmek mi?
Cizmek.

* Islak mı, kuru mu?
Kuru.

* Oscar mı, Altın Portakal mı?
Altın Portakal.