Şuan yıldızı parlayan Sinem Kobal'ın planlarında evlilik yokmuş.... zaten sanat dunyasında evlilikler bir kelebek omru gibiyken evlenmeyi duşunmmekte hem yerli hemde yersiz olmuş ama yaş gecincede yaya kalırsın Sinem hanımm....
EVLİLİK BENİM İCİN COK ERKEN!

'SELENA'NIN YILDIZI SİNEM KOBAL, ALL DERGİSİNİN MART SAYISINA KAPAK OLDU VE DERGİYE SAMİMİ İTİRAFLARDA BULUNDU: EVLİLİK İCİN COK ZAMANIM VAR, BU KONUDA PLAN YAPMIYORUM..
Guzelliği ve yeteneğiyle yapımcıların gozdesi haline gelen Sinem Kobal, All dergisinin mart sayısına icini doktu. atv'deki 'Selena' dizisiyle cocukların da sevgilisi haline gelen Kobal, hedeflerini anlattı.
* Kariyerim acısından 'Selena' benim icin cok onemli bir proje. Belki 30 yaşında oynasaydım onemli olmazdı ama 19 yaşında boyle bir projede olmak buyuk bir kariyer adımı... Şimdi seyircilerim de benimle birlikte buyuyor, bunu planlamıştım.
* Artık 22 yaşına geldim ve bundan sonra oynayacağım roller daha olgun karakterler olacak.
* Genc bir oyuncu olarak butun kariyerim boyunca yaşayabileceğim en guzel geri donuşleri şu anda yaşıyorum. Cocuklar hic kucumsenecek bir kitle değil.
* Evlilik ve cocuk sahibi olmanın cok guzel bir duygu olduğunu duşunuyorum ama benim icin daha zamanı var. Aileye cok onem veriyorum ama bu konuda planlar yapmıyorum.