populer mankenlerden olan Asuman Krause cekimlerden cekimlere koşuyor yoğun iş temposunda aşkada yer ayırmayı ihtimal etmemiş hayatının aşkını bulduğunu soyleyen Asuman Krause'nin bu aşkı bakalım nekadar surer!.......

'HAYAT ARKADAŞIMI BULDUM!'

ASUMAN KRAUSE ŞİMDİLERDE BİR YANDAN ALBUM VE SAHNE CALIŞMALARI YAPARKEN, DİĞER YANDAN DA EKRANLARIN YENİ YARIŞMA PROGRAMI ‘WİPEOUT’U SUNUYOR. HAZIRCEVAPLILIĞI VE ESPRİLERİ İLE EKRANLARA NEŞE KATIYOR. KRAUSE İLE YARIŞMAYI MUZİK VE PODYUM DUNYASINI, OZEL HAYATINI KONUŞTUK...

Asuman Krause 'Kendi şini guzel yapan herkesi takdir ederim her zaman. Bazı isimleri benimle kıyaslıyorlar falan cok sacma buluyorum. Ben sahneye cıktığımda hem sesimle hem goruntumle orayı dolduruyor muyum? Dolduruyorum. Bitti. Başka yok işte. Onemli olan beni iyi değerlendirebilmek. Bu da Turkiye’de cok iyi yapılıyor mu, onu bilmiyorum. Yurt dışında olsam cok başka turlu kıymetim bilinir. Bunu acık soylemek zorundayım.

‘Wipeout’ icin ben bence doğru bir secimim. Doğru kullanıldım. O insanların bunu gorebilmesi ne kadar guzel. İşimi en iyi şekilde yapmaya calışıyorum. Ama Turkiye’de maalesef boyle değil. Herkesin birbiriyle bir derdi var. O yuzden de ilerleyemiyoruz, birtakım şeylere geniş bakamıyoruz. İnsanlar başkaları ile o kadar cok uğraşıyor, o kadar fesat ve o kadar harisler ki bir turlu gelişemiyorlar. '

'HAYAT ARKADAŞIMI BULDUM’
'Altı aylık guzel bir ilişki yaşıyorum. Hayat arkadaşım. Cok iyi anlaşıyoruz. Her şeyden once cok iyi arkadaşız. Bazen birbirimize “Kanka ne haber?” falan deriz. Guzel bir yolda yuruyoruz.'