Sevgili melekler, başarılı program yapıcısı Tayfun Talipoğlu hastanelik oldu. Program yapmak uzere Ispartada bulunan Talipoğlu yol kenarından toplayıp yediğpi mantar yuzunden zehirlendi ve hemen hastaneye kaldırıldı. Unlu yapımcının sağlık durumu iyi. İşte haberin detayları..

Program yapmak icin Isparta'ya gelirken Burdur'da yol kenarındaki koylulerin sattığı mantardan yiyen Talipoğlu ve 3 arkadaşı, zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.
Alınan bilgiye gore, bir televizyon programında ekrana gelecek "Her Yer Anadolu, Tayfun Talipoğlu" programı icin Isparta'ya gelen Talipoğlu ve arkadaşları, Burdur'un Bucak ilcesi Elsazı koyu mevkisinde koylulerin mantar sattığını gorerek durdu.
Burada haber yaptığı koylulerin ikram ettiği mantardan yiyen ve Isparta'ya gelerek bir otele yerleşen Talipoğlu ve ekibindeki Niyazi Mamış, Gokhan Bacak ve Cağatay Esentur, mide bulantısı şikayetiyle Isparta Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Hastanede "gıda zehirlenmesi" teşhisi konulan ve mideleri yıkanan Talipoğlu ve arkadaşları, kardiyoloji servisinde tedavi altına alındı. Hayati tehlikeleri bulunmayan Talipoğlu ve ekibinin yarın sabaha kadar hastanede tutulacağı oğrenildi.
"HABER YAPMAK İSTERKEN HABER OLDUK"
Hastanede acıklama yapan Talipoğlu, yeni donemde gosterilecek program icin 2-3 haftadır yollarda olduklarını belirterek, Isparta'ya gelirken Burdur'un Elsazı koyunde mantar toplayarak satan koyluleri haber yapmak istediklerini soyledi. Talipoğlu, daha sonra başından gecenleri şoyle ozetledi:
"Baktık muhabbet guzel, iş guzel. Biz de zehirli ve zehirsiz mantar konusunda insanları bilinclendirmek istedik. Mantar satan cocuğa 'mantarın zehirlisini, zehirsizini nasıl ayırt ediyorsunuz' şeklinde sorduk. O da 'Ağabey zehirli ise ben cenaze namazınızı kıldırırım' diye espri yaptı. İkram edilen mantarı yedik, guluştuk sonra arabaya bindik. Karnım ağrıyordu. Ben her zamanki gibi birşey sandım. Sonra Isparta'ya donduğumuzde kameraman arkadaşım Gokhan'ın yuzu gozu şişti. Sonra hep beraber hastaneye geldik."
Hastanede midelerinin yıkandığını ifade eden Talipoğlu, "Şimdi muşahade altındayız. Mantarın zehiri 3 gun vucutta kalabiliyormuş. Hayati tehlikemiz yok. Haber yapmak isterken haber olduk" dedi.