Bu konu; ben onu cok sevdim dizisi başrol oyuncusu mahir gunşiray hakkında bilgiler vermektedir.

Sevgili melekler, atv ekranlarında yakında yepyeni bir dizi başlıyor. Ben Onu Cok Sevdim adlı dizi , merhum başbakanlarımızdan Adnan Menderes 'in eşi ve sevgilisi arasında gecenleri anlatacak. Dizinin başrol oyuncusu ise belli oldu. Bu isim Mahir Gunşiray..

Pana Film’in 1961’de idam edilen Başbakan Adnan Menderes’in hayat hikÂyesinden yola cıkarak hazırladığı “Ben Onu Cok Sevdim” dizisinin başrol oyuncusu belli oldu.

Adnan Menderes rolu icin Mahir Gunşiray ile prensipte anlaştığı oğrenildi. Gunşıray son olarak “İffet” dizisinde rol almıştı. Menderes’in olum yıldonumu olan 18 Eylul’de tanıtım filmi internette yayınlanan dizinin diğer oyuncuları da yavaş yavaş netleşiyor. Menderes’in eşi Berrin Menderes’i canlandırması icin unlu oyuncu İclal Aydın’la anlaşıldı. Senaryosunu Seda Altaylı’nın yazdığı dizinin yonetmeni ise Mehmet Bahadır Er.

atv’de yayınlanacak olan dizide, genc yaşta aile fertlerini kaybeden, 62 yaşında idam edilen Menderes’in yaşam oykusunu anlatılacak.