Bu konu; hazal kayanın kiloları hakkında bilgiler vermektedir.

Sevgili melekler, Hazal Kaya gectiğimiz hafta Behzat C. dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı. Kaya 'nın aldığı kilolarsa gozlerden kacmadı. Bunun farkında olduğunu soyleyen başarılı oyuncu bakın Starlife kameralarına neler soyledi ..

Unlu oyuncu Hazal Kaya dun Karakoy´de bir mekan cıkışı Star Tv Super Starlife kameraları tarafından goruntulendi. Son Yaz Balkanlar dizisi erken final yapan Hazal Kaya uzun sure ortalıkta gorunmedi. Gecen hafta Behzat C.´ye konuk oyuncu olarak giren guzel oyuncunun aldığı kilolar gozlerden kacmadı.

Konu hakkında acıklama yapan Hazal Kaya 'Behzat C.'ye sadece bir bolum konuk oyuncu olarak dahil oldum cok fazla kilo aldığım da doğrudur' dedi.

'KİLO ALDIM EVET'

Bunalımda olduğu icin kilo aldığı soylenen Hazal Kaya "Moralim gayet yerinde sadece ekranlarda olmadığım icin rahat rahat yiyebileceğimi duşunmuştum. Behzat C.'den teklif gelince bu haberlerin cıkacağını goze alarak oynadım" dedi.

'DİZİYİ İZLEMİYORUM'

Yanındaki beyfendinin liseden arkadaşı olduğunu soyleyen Hazal Kaya "Daha once de sevgilim olarak yazdınız, ancak sadece arkadaşız" dedi.

Emir'in Yolu dizisi hakkında sorulan sorulara cevap vermeyen Hazal Kaya 'Diziyi izlemiyorum bu soruların muhattabı ben değilim' dedi.