MAHKEME TARAFINDAN TUTUKLANAN DENİZ SEKİ'NİN ADLİYE GİRİŞİNDE GİRİŞİNDE BİTKİN OLDUĞU GOZLENDİ.
Başkalarına vermek amacıyla kokain bulundurduğu ve satın aldığı gerekcesiyle gozaltına alındıktan sonra mahkemeden serbest kalan ancak savcının itirazı uzerine yeniden yakalanan Deniz Seki, tutuklandı.
İSTANBUL İl Jandarma Komutanlığı'nın 16 Şubat gunu duzenlediği operasyonda gozaltına alınan Deniz Seki, mahkemedeki ifadesinde 'Kimse icin uyuşturucu madde temin etmedim. Son donemlerde yaşadığım sıkıntıların etkisiyle uyuşturucu kullandım. Şu anda bundan dolayı pişmanım. Bir sanatcı olarak bu durumda olmaktan buyuk uzuntu duyuyorum. Sucum uyuşturucu kullanmaktan ibarettir. Bir daha uyuşturucu kullanmayacağım' dedi.
Mahkeme, Deniz Seki'yi serbest bıraktı. Ancak savcılık, Seki ve beraberindeki 7 kişinin serbest bırakılmalarına itiraz etti. Şuphelilerin durumlarını yeniden inceleyen mahkemenin kararıyla Deniz Seki, onceki akşam jandarma tarafından yeniden gozaltına alındı. Dun saat 09.00 sıralarında Zekeriyakoy Jandarma Karakolu'ndan Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirilen Deniz Seki, iceri girerken 'Boyle olmasını istemezdim. Cok uzgunum' dedi. Nobetci İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi hakimi, yakalama kararını Seki'nin yuzune okudu ve yakalama kararı tutukluluğa cevrildi.
Adliye girişinde bitkin olduğu gozlenen Deniz Seki gazetecilere, 'Cok uzgunum inanın boyle olmasını istemezdim' dedi.
Reklam cekimi başka Deniz'e
Cezaevine gonderilen Deniz Seki, kokain operasyonundan once Denizbank'ın reklam filminde oynaması icin anlaşmıştı. Ancak yaşanan gelişmeler uzerine reklam filminin cekimlerinde Deniz Seki'nin yerine Deniz Akkaya rol alacak. Reklam filminin Maldiv'lerde cekilmesi planlanıyor.