Unlulerin coğu kilo almamak, zayıflayıp ince gorunmek icin uğraşırken, bazıları da yıllardır kilolarıyla barışık yaşıyorlar

İşte şişman olmalarına rağmen bunu kafalarına takmayan ve gonullerde taht kuran sanatcılar...

Şahan GOKBAKAR:

Kilolarıyla son derece alay edebiliyor. Gectiğimiz gunlerde duzenlenen basın toplantısında Recep İvedik-3'u cekmek istediğini de soyleyen Gokbakar, "Bu yuzden formumu pizza ve hamburger yiyerek koruyorum" dedi.

Zerrin OZER:

Kiloları yuzunden gectiğimiz yıllarda tansiyon sıkıntısı cekmeye başlayan unlu sanatcı, "Ne yapayım yemek yemeyi seviyorum" diyordu. Zerrin Ozer, doktor onerisiyle gectiğimiz aylarda rejime başladı ve 10 kilo verdi.

Akrep NALAN:

Yıllardır kilosunu kaybetmeyen bir diğer isim ise Akrep Nalan. Bazen rejim yapma kararı alsa ve neticeye ulaşamasa da keyfi hic kacmıyor.

Metin AKPINAR:

Rol aldığı dizilerin bazı sahnelerinde nefes nefese kalmasına karşın asla rejim yapmayı kabul etmiyor. Kendisine yapılan uyarıları da kulak arkası eden Akpınar kilolarıyla en barışık isimlerin başında geliyor.

Sibel CAN:

Pek cok unlunun aksine, kendisiyle ve kilolarıyla barışık bir isim. Balık etli olmasının kendisine yakıştığını soyleyen unlu sanatcı, tansiyon problemi olduğu icin doktorunun tavsiyesi uzerine gectiğimiz aylarda rejim yaparak 8 kilo vermişti.

Muazzez ABACI:

Asla fazla kilolarından şikayet etmeyen Muazzez Abacı, yıllar once kendisiyle yapılan bir roportajda, "Benim fiziğimden kime ne, boyumla kilomu konuşanlar, sesimle ilgilensinler" demişti. Abacı, zaman zaman tansiyon problemi cekmesine karşın kilolarıyla son derece barışık bir isim.

Işın KARACA:

2004 yılında 4 ayda 20 kilo birden verince tum dikkatleri uzerine cekmişti. O donemde Karaca, "Rejime devam. Ama kimse benden cıtır olmamı beklemesin. Cunku benim goğus tarafım havaalanı gibidir. Zayıflasam da kuculmez" demişti. 2007'de kullandığı zayıflatıcı ilaclar yuzunden tansiyon problemleri başlayan Karaca olumden dondu ve o gunden sonra rejimi bıraktı.

Ata DEMİRER:

140 kiloyla 10 sene boyunca bin tane gosteri, 100 sit-com bolumu, 40 TV programı, 400'e yakın turne yaptı. O gunlerde, "Kilolu halim benim imajım" diyen sanatcı gecen yıl, kiloları nedeniyle ayağından sakatlanınca, 8 ay sahnelerden uzak kaldı ve zayıflamaya karar verdi. Ardından sıkı bir diyete giren Demirer 120 kiloya duştu.