dr sema ozturk sema ozturk ayak

Okan Bayulgen'in NTV'deki programına konuk olan sunucu-oyuncu Sema Ozturk, program sonunda Bayulgen ile gergin anlar yaşadı.

Televizyon Gazetesi'nin haberine gore; Aile Sağlığı Araştırma Derneği Başkanı Prof. Dr. Halim Hattat, internetten yapılan cinsel sorunlarla ilgili bir araştırmanın sonuclarını anlatmak uzere Okan Bayulgen'in NTV'deki 'Sade Vatandaş' programına konuk oldu.

Programa Hattat ile birlikte, Star TV'de Yabancı Gelin isimli yarışmayı sunan Sema Ozturk de konuktu.

Program boyunca yapılan bu araştırmanın sonucları, kadın-erkek ilişkileri, cinsel sorunlar konusu konuşuldu. Sema Ozturk, zaman zaman kısa sureli de olsa konuşmalara dahil olmaya calıştı ancak Okan Bayulgen,cok fazla soz vermedi.

Programın ilk bolumunun suresinin dolması uzerine Bayulgen, bu durumun farkında olarak Ozturk'ten anlayış istedi ve "Semacım sen de profesyonel bir televizyoncu olarak bu sunumları yapanların ne işe yaradığını biliyorsun, şu anda konuksun ama aslında bizim bulunma nedenimiz, biz konuşan kafalar olarak televizyonlarda tanınıyoruz. Dolayısıyla sayın profesorun seyircide bir aşinalığı yoktur. 'Kim bu gozluklu adam?' diyeceklerdir. Dolayısıyla senin varlığın, şimdi bana kızacaksın, cunku suremiz bitti..." dedi.

Bu arada Bayulgen'in lafını nereye getirmeye calıştığını anlayan ve şaşıran Sema Ozturk "Canım, doğru mu soyluyorsun canım? Butun kredini kaybetmiş olursun şu dakika biliyor musun?" dedi.

Bayulgen, konuğunu kırmamaya calışarak devam etti: "Şoyle bir şey var, niye ben burada bulunuyorum demiş olabilirsin. İşte ben, biz, sen de ben de aslında, Sayın Profesor bu bilgileri aktarsın diye burda bulunduk. Cok teşekkur ederim geldiğin icin" diye konuştu.

Sema Ozturk de bozuk bir yuz ifadesiyle "Peki, gunun şakası oldu. Goruntu niyetine buradaydık yani?" şeklinde konuştu ve kalakaldı.

Okan Bayulgen ise "Bana kızacaksın ama en azında yararlı bir iş yapmış olduk. Hayır, goruntu bak ne işe yarıyor. Sadece goruntu, bir de konuşsan bak neler olacaktı? Peki teşekkur ederim" diyerek lafı daha fazla uzatmadan pası reklama atmayı tercih etti.