Yıldız Tilbe'ye "Seni pez...nklerin elinden kurtardım" diyen İbrahim Tatlıses, atv yonetiminin hışmına uğradı.

Canlı yayında Yıldız Tilbe'ye "Seni pez...nklerin elinden kurtardım" diyen İbrahim Tatlıses, atv yonetiminin hışmına uğradı. atv yonetimi az once aldığı kararla İbo Show'u yayından kaldırdı.
Medyatava adlı internet sitesinin haberine gore, İbo Show'un pazar gunu yayınlanan bolumunde canlı yayında konuğu Yıldız Tilbe'yle kavga eden İbrahim Tatlıses'in programı yayından kaldırıldı.

Tatlıses, canlı yayında konuğuna "Seni pez...nklerin elinden kurtardım" acıklaması yapmış, daha sonra geri adım atmak yerine Yıldız Tilbe'nin isteklerini acıklayarak tartışmayı alevlendirmişti.

Tum bu gelişmelerden rahatsız olan atv yonetimi, İbrahim Tatlıses'le anlaşarak programın yayınına son verdi.

atv'nin İbo Show'u kaldırdığının duyulması uzerine İbrahim Tatlıses hemen bir acıklama yaptı. Tatlıses; "atv ile goruşup İbo Show'u bitiriyorum" dedi.

İbo Show izleyicilerine saygılarımı iletiyorum. 3 gundur gorduğum eziyet ve hakaret karşısında cok yorulduğumu hissettim.

Yıldız Tilbe'nin nankorluğu ve yalan yanlış konuşmaları karşısında, bende yalan soylemeyeceğime gore ATV yonetimi ile konuşup İBO SHOW'u bitiriyorum.

Uzgunum, ama durum bu! 50 tane İbo Show calışanının vebalinin hesabını 3 gundur zavallı kadını oynayan Yıldız Tilbe versin.
atv'den yapılan acıklamada ise şoyle denildi:

"İbrahim Tatlıses uzun zamandır “İbo Show” programına konuk davet etmekte sıkıntılar yaşıyordu. Biz bu konuda, atv yonetimi olarak, kendisine destek olmak icin cabaladık fakat; bu durum artık surdurulmesi zor bir hal aldı. Yıldız Tilbe orneğinde olduğu gibi, ne yazık ki artık davet uzerine programa konuk olma sistemi pek yurumuyor. Bu İbrahim Tatlıses'i rahatsız etti ve istemediğimiz sonuclar yaşandı. Ekran başında tatsız olayların yaşanmaması icin, Sn. İbrahim Tatlıses'den de bu yonde bir talep gelmesi uzerine “İbo Show”u bitirmek zorunda kaldık."