ZERRİN OZER, NTV'DE KATILDIĞI CANLI YAYINDA AHMET KAYA'YA AŞIK OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ.
NTV'de ekrana gelen Haydi Gel Bizimle Ol programına konuk olan Zerrin Ozer, Ahmet Kaya'nın memleketini cok seven birisi olduğunu belirtti ve onun hakkındaki duşuncelerini canlı yayında izleyicilerle paylaştı.
Kaya'nın cok iyi şiir okuyan birisi olduğuna vurgulayan Zerrin Ozer, şoyle konuştu:
'Benim icin dunyada sayılı yorumcudur. Dedim ki zaman zaman, 'İnsan olmuş birine aşık olur mu ya' dedim. Kaybettikten sonra. Cok istedim onu cok yakınen tanımayı. Cok fazla yakınlığımız yoktu. Herkes bilir benim Ahmet Kaya duşkunluğumu. Cok iyi bir yorumcu, cok iyi bir sanatcı. Hep 'memleketimi cok seviyorum' dedi dedi; oralarda 30 metrekare kucucuk yerde...'
Oldukten sonra kendisi icin ozel gecceler ya da anmalar duzenlenmemesini, odul torenleri yapılmamasını isteyen Zerrin Ozer, 'Hic boyle şeyler asla istemiyorum. Cunku ben olmayacağım, ben goremeyeceğim. Ben yaşarken bunlar yapılmalı. Ben asla halktan aldığım sevgiden bahsetmiyorum. Onların sevgisi olmasa ben yeşeremezdim, bir ağac olamazdım' ifadesini kullandı.