İMPARATOR İBRAHİM TATLISES, GUNAY SAHNESİNDE BİR KEZ DAHA SEVENLERİYLE BULUŞTU. DORT HAFTA DAHA GUNAY'DA SAHNEYE CIKMAYA HAZIRLANAN İBRAHİM TATLISES, REPERTUARINDAN YILDIZ TİLBE’NİN BEŞ ŞARKISINI CIKARTTI.
Repertuardan Yıldız Tilbe şarkılarını cıkardı
İstanbul'un elit mekanı Gunay Resturant'da onceki gecce muzik dunyasının İmparatoru İbrahim Tatlıses sahneye cıktı. Bir aydır Cuma akşamları Gunay sahnesinde sevenlerinin karşısına cıkan İbrahim Tatlıses, 'Gunay'da sahneye cıkmayı cok sevdim. Dort hafta daha buradayım' dedi. Erdal Acar, Selami Şahin, Petek Dincoz, Ferhat Guzel gibi isimlerin izlediği İbrahim Tatlıses, muşterilerin arasında oturan beyaz saclı birine, 'Ne kadar karizma duruyor saclarınız. Bende bir sabah uyanacağım ve butun saclarım beyazlamış olacak. Ama benim bu kadar karizma durmaz' dedi.
Yeni albumunden şarkılarda soyleyen İbrahim Tatlıses, repertuarında olan ve gecen haftalarda soylediği Yıldız Tilbe'ye ait olan, Anam Anam, Kop Gel, Beni Benden Alırsan, Dağlar gibi şarkılarını soylemedi. İbrahim Tatlıses, 'İki ay buralardan uzaklaşmam lazım' diyerek son gunlerde sıkıntılı olduğunu vurguladı. İbrahim Tatlıses, Gunay'da dunden bugune şarkılarını soyleyip butun istekleri de seslendirdi.