YILDIZ TİLBE, 'İBO SHOW'A KONUK OLMAK İCİN TATLISES'İN ALDIĞI BEŞİBİR YERDE VE KIYAFETLERİ BİR CANTA İCİNDE GETİREREK UNLU SANATCIYA İADE EDİLMESİ İCİN TESLİM ETTİ.
Yıldız Tilbe, gectiğimiz hafta programına konuk olduğu İbrahim Tatlıses ile canlı yayında tartışmış ve programı terk etmişti. Tatlıses'in 'Ben onu pezevenklerin elinden kurtardım' acıklamasından sonra da kanal 'İbo Show'u yayından kaldırmıştı. Tatlıses ile Tilbe arasındaki soğuk savaş devam ediyor. Tilbe, onceki akşam Etiler bir mekanda sahneye cıktı. Yanında bir canta dolusu eşya ve takılarla gelen Tilbe kuliste gazetecilere, 'Bunlar bana kendisinin sahnede giymem icin verdiği kıyafetler ve bunları sizin huzurunuzda ona gonderiyorum' diyerek 5'i bir yerde altını ve elbileseleri Tatlıses'e iletilmek uzere teslim etti.
Herkes bir gun olecek
Son gunlerde aldığı tehdit telefonları yuzunden savcılığa başvurduğunu soyleyen Tilbe, 'Bu ulkede devlet var, savcılığa dilekce verdim. Ben Allah'tan başka kimseden korkmam, herkes bir kere olecek' dedi.
İhtarname cekti
Tatlıses'in şarkılarını okumaması icin noter yoluyla ihtarnamede cektiğini soyleyen Tilbe, 'Ben bugune kadar ona şarkılarımı hep verdim ve benim hit şarkılarımla albumu sattı. Ancak ben hic para almadım ve aldığım tek şey bunlardır, bunlarıda geri iade ediyorum' diye konuştu.
Herkese teşekkur
Hic ummadığı yerden ve insanlardan destek telefonları aldığını soyleyen Tilbe, Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın bizzat kanalı arayarak 'İbo Show'un yayından kaldırılmasını istediği yonundeki haberlere ise, 'Ben de internette okudum. Emine Erdoğan ve diğerlerine teşekkur ediyorum' diye yanıt verdi.
Yıldız Tilbe, 'İbo Show'a konuk olmak icin istediği kıyafet ve takıları, bir torba icinde İbrahim Tatlıses'e iletilmesi icin gorevlilere verdi.