BUGUNE KADAR YAPTIĞI 6 ALBUMLE MUZİK SEVERLERİN GONLUNDE TAHT KURAN FUNDA ARAR, YEPYENİ ALBUMU “ZAMANIN ELİ” İLE 6 MART’TA MUZİK MARKETLERDE YERİNİ ALACAK…
Yepyeni şarkılarıyla dinleyenlerin karşısına cıkmaya hazırlanan Funda Arar’ın muzik direktorluğu kendisi gibi muzisyen olan eşi Febyo Taşel ustlendi.
Toplam 13 şarkının bulunduğu albumde soz ve muziği sanatcıya ait olan 2 şarkı bulunuyor. Yorumcu kimliğinin yanı sıra soz ve besteleriyle de goreceğimiz Funda Arar, bir şarkının muziğini de eşi Febyo Taşel’le birlikte yaptı.
Albumde, Burcu Tatlıses, Gunay Coban, Saro Secikyan, Selahattin Sarıkaya, Mufide İnselel gibi onemli soz yazarı ve bestecilerin yanı sıra Hurriyet Gazetesi Kelebek Yazarı Onur Başturk’e ait bir şarkı da bulunuyor. “ZAMANIN ELİ” adlı albumun ilk klibi sozu Burcu Tatlıses’e, muziği Febyo Taşel’e ait olan “Senden Oğrendim” adlı şarkıya cekilecek.
Sanatcı yeni albumu ile ilgili şunları soyledi; Uzun bir suredir bu album icin studyodaydık. Cok keyifli bir album olduğunu duşunuyorum. Bu albumde dinleyiciler farklı soundlarla beraber klasik Funda Arar ve yepyeni Funda Arar’ı birlikte gorebilecekler. Umarım hazırlarken benim aldığım keyfi onlarda dinlerken alırlar.”