Bu konu Kamil Sonmez in vefat haberine yer vermektedir.

Karadenizli unlu turkucu Kamil Sonmez tedavi gorduğu hastanede 65 yaşında ne yazık ik hayatını kaybetti. Her zaman cevresine pozitif bir enerji veren anlattığı fıkralar ile insanları guldurup, soylediği turkulerle coşturan Kamil Sonmez'e Allah'dan rahmet, ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.

Kamil Sonmez'in vefat haberi ile ilgili ayrıntılı bilgilere geciyorum.

İstanbul Başkent Universitesi'nde tedavi goren 65 yaşındaki Kamil Sonmez, bu sabaha karşı 02.30'da yaşamını yitirdi.

Gecirdiği beyin kanaması sonrası tedavi gorduğu Başkent Universitesi İstanbul Sağlık, Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde vefat eden sanatcı Kamil Sonmez'in olumuyle ilgili acıklama yapıldı.

Hastane Başhekimi Kurşat Toker "hepinizin bildiği gibi Kamil Sonmez beyi dun gece 02. 35 dolaylarında kaybettik. 2 Aralık gunu acil servisimize gelmişti. Cekilen tomografide beyin kanaması saptanmıştı. Cerrahi mudahale yapıldı ancak gecen surede durumunda bir duzelme kaydedilmedi. 18 Aralık gunu beyin olumu gercekleşti. Dun de 02.35 sıralarında Sayın Kamil Sonmez'i kaybettik. Kendisi şeker hastalığına bağlı olarak kronik bobrek hastalığı nedeniyle hastanemizde 2010 dan beri haftada uc gun diyalize giriyordu" diye konuştu

Kardeşi "en son dun gece optum'

Basın acıklamasında doktorların yanında bulunan kardeşi Remzi Sonmez'in cok uzgun olduğu gorulurken gazetecilerin sorularına "şuanda sozun bittiği yerdeyiz herkese başsağlığı diliyoruz" dedi. Sonmez en son ne zaman goruştunuz şeklindeki soruya ise "En son dun gece optum" diye karşılık verdi. Ote yandan Kamil Sonmez'in olum haberi uzerine hastanede yakınlarına başsağlığı dilekleride başladı. Hastaneye Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgul, Kadıkoy Belediye Başkanı Selami Ozturk gelerek Sonmez'in yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.