Amerikan Huffington Post gazetesinin hakkında kaleme aldığı yazıyı değerlendiren Bulent Ersoy, ''Kaliteden hic bir zaman odun vermedim. Kefenimi bile Christian Dior, Christian Lacroixmarka yaptıracağım.'' dedi.

Amerikan gazetesi “Bulent Ersoy: Turk ikonunun tuhaf ve anlatılmayan hikÂyesi, cinsiyet değiştiren diva ve istemeden yapılan devrim” başlıklı haberinde sanatcının inanılmaz bir kişiliğe sahip olduğunu ve cinsiyet değiştirdikten sonra da seksi ve gercek bir kadın olarak sahnelere bereketli bir donuş yaptığını yazdı.

‘İTİBAR GOREN YEGANE SANATCIYIM’

Ersoy bu yorumlara “Amerikan basını olması gerekeni yazmış. Bu konuda hic mutevazı olamayacağım ama yurtdışında itibar goren Turkiye’deki yegane artist benim. Allah’a şukur ki, Turkiye hudutları dışında da aynı itibarı ve aynı sevgiyi, bana gosterilen o fedakÂrlıkları yaşayan bir sanatkÂrım. Onun icin evvela kendi candaşlarıma teşekkur ederim. Sonra da baska kıtalardan dahi guzeli ve gerceği gorebilme hasletine sahip o gozlere, o beyinlere de teşekkurlerimi arz ederim” dedi.

KEFENİM CHRISTIAN DIOR OLACAK

Sahnede hem goze, hem kulağa hitap etmek icin ayakucundan sac teline kadar gosterdiği buyuk ozenle tanınan Ersoy, “Cok zor bir insanım. Cunku en az hatayla calışmak isterim, mukemmelliyetciyim. Zorluğum buradan gelir. Bu yaşıma kadar kaliteden hic odun vermedim. Hatta gulerek espriyle karışık şunu da soyleyeyim; kefenimi bile Christian Dior, Christian Lacroixmarka yaptıracağım. Onların beyaz ipek kefeninden giyeceğim” diye konuştu.