Bu konu; oses turkiyeden diskalifiye olan kız hakkında bilgiler vermektedir.

Sevgili melekler, O Ses Turkiye yarışması duello bolumleriyle ekranlara geliyor ve nefes kesiyor. Birbirindne guzel sesli yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği yarışmada gecen akşam ilginc bir olay meydana geldi. Secmelerde, takındığı tavır ve sarfettiği gayriciddi sozlerle yarışmadan diskalifiye olan Nur Cennet Ucar juriden ozur diledi. İşte haberin detayları...

"O Ses Turkiye" programına yarışmacı olarak katıldıktan sonra kovulan 22 yaşındaki Nur Cennet Ucar, juri uyelerine yonelik ukala tavırlarından dolayı Acun Ilıcalı'dan ve juri uyelerinden ozur diledi.

Acun Ilıcalı'ya "seyirci olarak katılıp ozur dilemek istiyorum" teklifini ileten ve teklifi kabul edilince yarışmaya izleyici olarak katılan Ucar, juri uyelerinden ve yarışmayı izleyenlerden ozur diledi.

"HATA YAPTIĞIMI ANLADIM"

Yarışmadan sonra kendisine ve ailesine karşı ağır sozler soylendiği icin buraya gelip ozur dilemek istediğini belirten Nur Cennet Ucar "Her insanın frekans hatalarına duştuğu olmuştur, goruntuyu tekrar izlediğimde hata yaptığımı fark ettim. Ancak kotu niyetli değildim, o gun dediğim gibi bir yanlış anlaşılma oldu" dedi.

Nur Cennet Ucar, katıldığı “O Ses Turkiye” yarışmasında juriye yonelik "ukala" tavırlarından dolayı Acun Ilıcalı tarafından yarışmadan diskalifiye edilmişti.