Bu konu; unlulerin yılbaşı dilekleri konusunda bilgiler vermektedir.

Sevgili melekler, yeni bir yıla merhaba dememize az bir zaman kala unlulerden ufaktan ufaktan sosyal medya aracılığıyla iyi dileklerini yollamaya başladılar. Daha ziyade twitterdan yollanan bu mesajlarda kişisel dileklerin yanısıra genel dilekler de mevcut. İşte 2013 yılı icin unlulerin dilekleri...

Sibel Turnagol 'Teror Artık Bitsin' 2013'un aileme, oğluma, eşime huzurlu, sağlıklı, mutlu bir yıl olmasını istiyorum. Bu teror olayı artık bitsin ve ekonomik acıdan da refah bir toplum olalım.

İnci Turkay Talihsiz Gunler Geride Kalsın' Oğlumun ve benim sağlığımızın yerinde olduğu, neşe dolu bir 2013 olsun. Artık 40 yaşında olduğum icin, yaşamımdan daha cok huzur bekliyorum. Ben Ataturk cocuğuyum. Ulke olarak endişeli ve talihsiz gunler geciriyoruz. Bunların tumunu geride bırakıp, gelecek umut dolu gunler diliyorum.

Zeyno Gonenc 'Bol Kahkahalı Bir Yıl' Sağlık, mutluluk ve enerjiyle gireceğim bol kahkahalı bir yeni yıl olsun. Ulkemize de tutarlı, barış, guven ortamı icinde guzel bir yeni yıl diliyorum.

Ece Vahapoğlu 'Her İşin Başı Spor' Yeni yılda herkes once kendine bir iyilik yapsın ve sevgiyle spora başlasın. Spor ve sağlıklı beslenme ile hem bireysel hem de toplumsal enerji duzelir. Herkese mutlu bir 2013 yılı diliyorum.

Feryal Gulman Barış ve Huzur' Ulkem ve kendim icin barış, huzur ve sağlık dolu bir yıl diliyorum.

İpek Tuzcuoğlu Barışın Simgesi olsun' Her yeni yıl, henuz acılmamış yepyeni bir hediye paketidir benim icin. bilinmezlikler ev surprizlerle dolu... Hayatın gizemini, sırrını, gamını, kederini kacaklayabilecek guce sahip hayallere doğru yol almak... Umuda, hayale yolculuğun biletidir benim icin. Ulkemiz icin en buyuk temennim de butunluğumuzun, egemenliğimizin bozulmamasıdır. Barışın, iyi niyetin, refahın ve eşitliğin simgesi olabilmesini diliyorum.

Eyşan Ozhim Savaşlar Bitsin yeni yılda gercekleşmesini istediğim, kendim ve ulkem adına bircok dileğim var.oncelikle barış, sağlık, huzur, mutluluk diliyorum.dunyada artık her ne sebeple olursa olsun yaşanan savaşların durmasını istiyorum. bir mucize olmasını, herkesin silahları bırakmasını ve insanların problemlerini akıl yoluyla cozmelerini diliyorum. bu dileklerim gercekleşse tadından yenmez bir hayat olurdu herhalde...

Ece Erken 'Cok Uzuluyorum' Yeni yılda gece yapacağım bir talk show programı istiyorum. Onun dışında huzur, sağlık, mutluluk ve en onemlisi aşk diliyorum. Yurt dışında yaşanan savaşların durmasını diliyorum. Gazze'deki durumu goruyorum ve cok uzuluyorum. Artık gelecek yeni yılla birlikte savaşların durmasını ve cocukların zarar gormemesini istiyorum.