Bu konu; intikam dizisine karşılık aclık oyunları dizisi haberi hakkında bilgiler vermektedir.

Sevgili melekler, Kanal D 'nin iddialı dizisi İntikam Beren Saat 'in başrol oyunculuğunda 3 Ocak perşembe başlıyacak. Kanallar arası rekabet te sınır tanımıyor ve reytingleri hesaplayan Star Tv cok unlu bir yabancı filmi o gece "İntikam "ın karşısına surecek. Bu film aynı adlı romandan uyarlanma ve 2012 yılının en cok ses getiren sinema filmlerinden biri : "Aclık Oyunları" (Thu Hunger Games). Benim de gecen yıllarda serisini okuduğum "Aclık Oyunları" fantastik ve macera filmlerinden hoşlananlar icin ideal. Filmini izlemedim ama Suzanne Collins 'in yazdığı ve seri halinde olan romanı soluksuz okudum diyebilirim. Şimdi gelelim filme ve konusuna..

Başrollerini son donemin parlayan yıldızlarından Jennifer Lawrence ve Josh Hutcherson'ın paylaştığı, Suzanne Collins'in aynı adlı romanından Gary Ross tarafından beyazperdeye aktarılan film, televizyonlardan yayınlanan bir olum kalım savaşının hikayesini anlatıyor. Yakın bir gelecekte Panem isimli bir ulkede, her sene 12 eyalatten secilen 24 yarışmacı rakiplerini elemek ve hayatta kalma mucadelesi vermektedir.