FENERBAHCELİ VOLKAN DEMİREL 7 AYDIR BİRLİKTE OLDUĞU BELCİKA GUZELİ ZEYNEP KUBRA SEVER'LE SOZLENDİ...
İspanyol, İngiliz ve Yunan takımlarının gozdesi olan milli kaleci, evlilik tarihi icin transferinin netleşmesini bekliyor.Akşam gazetesinin haberine gore, Milli Takım'ın ve Fenerbahce'nin file bekcisi Volkan Demirel, evlilik icin ilk ciddi adımı attı. Yaklaşık 7 aydır tutkulu bir aşk yaşadığı Belcika Guzeli sevgilisi Zeynep Kubra Sever ile soz kesti.
Sevgililer, gecen hafta Volkan'ın Acarkent'teki villasında kendi aralarında soz yuzuğu taktı. İkilinin evlilik tarihini de bir an once netleştirmek istediği ancak Volkan'ın Fenerbahce ile sezon sonu bitecek olan sozleşmesi nedeniyle bu kararı erteledikleri oğrenildi. Aileye yakın kaynaklardan ulaşan bilgilere gore, İngiliz takımlarından Arsenal, Middlesbrough, Tottenham, Manchester City ile Yunanistan'dan Olympiakos Volkan'la yakından ilgileniyor ancak milli kalecinin kafası karışık.
SOZLUSU DE 'AVRUPA' DİYOR
Sozlusu de yurtdışında yaşamak istediği icin Volkan transfer tekliflerine sıcak bakıyor. Ancak tercihini, cocukluk hayallerini susleyen İspanyol kuluplerinden birinden yana kullanmak istediği konuşuluyor. Hatta Volkan'a bir İspanyol kulubunun cengel attığı ve transfer teklifi icin sezon sonunu beklediği soyleniyor.
VOLKAN BENİ DEĞİL BEN ONU KISKANIYORUM
ZEYNEP Kubra Sever 'Belcika Guzeli'sin. Volkan seni kıskanıyor mu?' sorusuna şu yanıtı verdi: Volkan bu durumdan hic rahatsız değil. Ama unutmayın, Volkan'ı da tum dunya tanıyor. Dolayısıyla o beni değil ama ben onu kıskanıyorum. Nereye gitsek kadınlar Volkan'a bakıyor.