MUZİK DUNYASININ SEVİLEN CİFTİ AYKUT VE SEDEN GUREL'İN EVLİLİĞİ SALLANTIDA. YASEMİN PULAT'IN 'AYKUT'LA AŞK YAŞADIM' ACIKLAMASI UZERİNE EVİ TERK EDEN SEDEN GUREL ARADAN GECEN SEKİZ AYA RAĞMEN DONMEDİ, AYKUT GUREL PERİŞAN: ALLAH BELAMI VERSİN!..
Oyle buyuk bir hata yaptım ki benim gibi adama yuh derler!
Aykut ve Seden Gurel cifti sanat dunyasında parmakla gosterilen evliliklerden birini yaşıyordu. Ancak gecen haziran ayında soz yazarı Yasemin Pulat'ın, Aykut Gurel ile beş yıl suren yasak ilişki yaşadığını acıklaması uzerine Seden Gurel evi terk etti. 8 ayda 8 kilo veren Aykut Gurel bugune kadar tum roportaj tekliflerimi geri cevirdi; ta ki Seden Gurel 'Boşanalım!' diyene kadar...
* 20 yıldır evli, goz onunde ve parmakla gosterilen bir cifttiniz. Ne oldu da bunlar yaşandı?
Benim bu zaman icinde yaptığım hatalı davranışlarımdan dolayı bu noktaya geldik. Yaptığım hata ortaya cıktı. Seden'in kabul edemeyeceği bir olaydı, ayrıldık. Hayatın bana oğrettiği cok onemli bir şey var, hicbir şey gorunduğu gibi değil. 32 yıldır profesyonelim ve ozel hayatımla ilgili hic konuşmamak gibi bir prensibim var. Daha oncesi gibi bu konuda da konuşmamayı tercih ettim ama konuşmayınca soylenen her şeyi kabul etmiş gibi oldum. Eğer benim icin ortaya atılan iddialara cevap verseydim konu daha da uzayacaktı ve sakil bir polemik haline donuşecekti. Bunu istemedim cunku 'zaman her şeyin gerceğini gosterir' dedim. Ama oyle bir noktaya gelindi ki, bu roportajı kabul etmem farz oldu.
HAVADA DONEN KILIC HERKESİ BİCTİ
* Hangi noktaya gelindi?
Sonucta bu benim yaptığım bir hatadır. Bir suru insana karşı işlediğim bir suctur. Ama bu sucun cezasını şu an sadece bu sucu işleyen cekmiyor. Bizim iki tane yetişkin cocuğumuz var. Son derece aklı başında, gayet akıllı ve derin cocuklar. Seden sağ olsun, onları aslan gibi yetiştirdi. Ama cocuklarım uzuldu, Seden uzuldu, Seden'in ailesi uzuldu, dostlarım uzuldu... Kısacası burada bir katliam oldu. Mertlik dışı, gonul dışı, insanlık dışı bir operasyon. Havada donen bir kılıc var ya, onune geleni biciyor, şimdi ben herkesi o giyotinden cekip kendi boynumu oraya uzatmak durumundayım.
* Yasemin Pulat beş sene birliktelik yaşadığınızı iddia etti. Siz yaşanan ilişkiyi once reddettiniz, sonra kabul etmediniz ama reddetmekten de vazgectiniz. Şimdi de kendinizi suclu hissediyorsunuz. O ilişkiyi yaşarken sucluluk hissetmediniz mi?
Sekiz aydır hayatımın en buyuk acılarını yaşamama rağmen polemik surmesin diye elimden geleni yaptım.
MAALESEF BİR CAMURA GİRDİM
* Anladım, bu konuda konuşmak istemiyorsunuz. O zaman genelleyerek bir şey sorayım. Evli erkekler ilişki yaşarken bunun ortaya cıkacağını ve eşlerinin uzuleceğini duşunmuyorlar mı? O kadın gittiği zaman mı değerini anlıyorlar?
Erkeklerin eşlerini aldatmasını kacınılmaz goruyorum ancak bunu yapmayan bir azınlık da var tabii. Ben de o azınlığın icerisinde olmayı cok isterdim ama başaramamışım maalesef. Bir camura girdim. İnsanım, yaptığım yuzlerce iyi şeyle ovunduğum kadar hatalarımı da gorebiliyorum. Bu meseleyi defalarca Seden'e anlatıp kurtulmak istedim ancak onu kaybetme duygusu maalesef beni engelledi... Korktum yani anlayacağın...
* Yaşadığınız o ilişkiyi 'camur' olarak mı goruyorsunuz?
Soyledim işte. O ilişkinin dinamiklerini konuşmayı gercekten hic istemiyorum. Aslında benim icin soylenen hicbir şeye cevap bile vermem. Umurumda da değil. Sadece bana yonelik olan hicbir şeyi onemsemem. Şu anki mesele farklı, benim dışımda sevdiklerimi de uzuyor. Onun icin konuşuyorum. Kimlerin kalbinin kırılacağı kimlerin paramparca olacağı hic aklıma gelmedi mi; ben de aptal bir adam değilim ki! Ama dedim ya ben de insanım. Hassas, fazlasıyla duygusal ve kırılganım. Hayatı biraz fazla comaklıyorum. Anarşistim. Maalesef mukemmel değilim. Cok şey yapan, hata da yapıyor.
* Evliliğinizde sorun var mıydı?
20 sene boyunca bir suru cekici kadınla tanışacağım, studyolarda sabahlayacağım, senede 60-70 gun turnede olacağım, hayatım cok hareketli ve renkli ama bol stresli evliliğim 20 sene devam edecek... Nasıl oldu bu iş? Birincisi Seden benim hatalarıma, cekilmezliğime, zorluğuma tahammul etti. O benim gozumun bebeğidir. Benim cok kıymetlimdir. Ayrıca cok hoş bir kadındır Seden, guzel bir kadındır ve eminim 10 sene sonra da oyle olacak. İkincisi; arkadaşlık, dostluk tarafı var. Evli arkadaşlarım kızacak belki ama onlar bir sure sonra ayrı odalarda TV seyrediyorlar. Biz hic boyle olmadık. Seden benim her zaman en iyi arkadaşım ve dostumdu. Biz derin dostluğumuzu hic kaybetmedik.
EN İYİ DOSTUMU KAYBETTİM
* Neler yapardınız birlikte?
Biz uzun yola gitmekten, yemek yemekten, ev boyamaktan, muzik yapmaktan hoşlanırız... Birbirimizi hicbir zaman kırmadık ve seslerimizi yukseltmedik. Seden belki hic hoşlanmadığı şeyleri de benimle beraber yaptı da bana hissettirmedi... Sekiz aydır şunu fark ettim, benim en iyi arkadaşım ve dostum gitmiş hayatımdan. Ben yalnızım artık! Bunun acısını cekiyorum. Sevdiğim, olene kadar aynı yatağa yatmak istediğim kadını kaybetmekten bir adım ote, şimdi en iyi arkadaşım ve dostum yok.
* Demezler mi adama, her şey mukemmelken niye aldattın?
E hakikaten Allah belamı versin! Yuh derler adama! Olacak iş değil, sacmalıktan başka bir şey değil. 'Ulan ne yaptım ben?' diyorum! 'Butun evli erkekler bir sure sonra karılarını aldatırlar' meselesinden bizim farkımız, hic catlamamış bir ortaklık vardı aramızda.