Muzisyen Serhan Şeşen'in babası Burhan Şeşen ve amcası Gokhan Şeşen 'Orada Neler Oluyor'da olumden sonra değişen hayatlarını anlattılar.
"Dokunmadan sevmeyi oğlumun olumu bana oğretti"
3 Aralık 2008'de 26 yaşındayken hayatını kaybeden muzisyen Serhan Şeşen'in babası Burhan Şeşen ve amcası Gokhan Şeşen 'Orada Neler Oluyor'da olumden sonra değişen hayatlarını anlattılar. Burhan Şeşen "Oğlumu kaybettikten sonra bir insanı dokunmadan, gormeden sevmenin nasıl bir şey olduğunu oğrendim. Cok zor ve başkaymış. O derin ve caresiz ozlem geldiği anda ne yapacağımı bilemiyorum. Bazı gunler oğleden sonraları zaman duruyor, ağırlaşıyor. Geceler bazen uzerime basıyor. O zaman oğlumun Cengelkoy'de yattığı yere gidiyorum. Oraya 'Serhan'ın Bahcesi' adını taktım. Yavrumla dertleşiyorum. Yanında yatanlara 'Oğluma iyi bakın' diyorum. Bana attığı son mesaja bakıyorum. Son kez elini tutuşunu hatırlıyorum. Deniz kenarında yururken 'Baba bu deniz kimin?' deyişini hatırlıyorum. Elbiselerini kokluyorum" dedi. Acının kendisini farklı bir insan yaptığını da soyleyen Burhan Şeşen "Psikolojik destekle elbette ki bugunleri atlatacağım. Ama bir daha eski Burhan olamayacağım" dedi.
DOĞUMGUNUNDE DEVLER SAHNEYE CIKIYOR
Burhan Şeşen 27 Şubat Cuma, saat 20.00'de Bostancı Gosteri Merkezi'nde oğlu Serhan'ın doğumgununu pop muziğin dev isimleriyle kutlayacağını, herkesi doğumgunu şolenine beklediklerini soyledi. Burhan Şeşen oğlunun doğumgununde Serhan'a 4 yaşındayken yazdığı 'Kırmızı Ucurtmam' şarkısını sahneye cıkarak okuyacak. Konserden elde edilecek gelir 'Serhan Şeşen Felsefe ve Yaşama Saygı Derneği'ne aktarılacak.