Sevgili melekler, gectiğimiz gun haber kanalalrına duşen Arda Kural 'ın şizofreni olduğu iddiası uzerine nihayet Arda Kural bir acıklama yaptı. Kural, şizofreni olmadığını ve cıkan haberler karşısında cok uzulduğunu dile getirdi. İşte haberin detayları...

’YERLİ Leonardo DiCaprio’ lakaplı Arda Kural’ın Bakırkoy Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi altına alındığı haberi, gundeme bomba gibi duşmuştu! Unlu oyuncu, durumuyla ilgili bilgileri sadece paylaştı: "Hayatta herkesin zor anları olmuştur. Kimimiz bu durumlarda belli yaralar alırız. Ben de fazla yıprandım ve bu sorunları aşamadım!"
MESELEYİ COZECEĞİM!
Arda Kural sozlerine şoyle devam etti: "Topluma yeniden faydalı olmak adına, sorunlarımı uzmanların kontrolu altında cozmek icin hastaneye yattım. Ancak yaşadığım surece şizofreni ya da bir başka teşhis konmadı. Tedavim suruyor. Şizofreni hastası değilim ve inşallah en kısa sure icinde toparlanıp eski sağlığıma kavuşacağım!"
DUYGUSAL TRAVMA!
Arda Kural’ın yaşadığı dramı Turkiye’ye ilk kez duyurmuştu. Olayın ardından doktoru, Arda’ya goruş yasağı getirdi. Uzmanlar; unlu oyuncunun duygusal travma yaşadığına inanıyor.
ALLAH’A HAVALE EDİYORUM!"
Arda Kural: "Hakkımda soylenen her turlu olumsuz soze, kendimi kapattım. Tek duşunduğum şey sağlığım. Hakkımda kotu konuşanları Allah’a havale ediyorum!"