BİR SURE YUNANİSTAN'DA YAŞAYAN TUĞCE KAZAZ, UZUN BİR ARADAN SONRA İLK KEZ BİR TELEVİZYON PROGRAMINA CIKTI.

Mankenliğin yanı sıra 'Kampusistan' isimli dizide rol alarak oyunculuğa adım atan Tuğce Kazaz, 'Cin Gecidi' isimli korku filmiyle yakında sinemaseverlerin karşısına cıkacak.

CNNTURK'te Meral Okay ve Beyazıt Ozturk'un sunduğu 'Nası Yani?' programına konuk olan Kazaz, 3,5-4 yıl sonra ilk kez bir televizyon programına katıldı.

Yunanlı eşi Yorgo ile evlendikten sonra Yunanistan'da yaşamaya başlayan ve Hristiyanlığı tercih ettiği acıklamalarıyla basında uzun sure yer alan Tuğce Kazaz, televizyon programlarına katılmama gerekcesi olarak 'Hayrıma değildi. Yunanistan'da da bir iki tanesine cıktım ama sonra orada da cıkmadım' acıklamasını yaptı.

Yunanistan'da da magazinin Turkiye'de olduğu gibi buyuk ilgi gorduğunu belirten Tuğce Kazaz, orada magazin gazeteleri ile normal gazetelerin birbirinden ayrı olduğunu belirtti.

Gundemi pek takip etmediğine değinen Kazaz, 'Gazete okumuyorum ben, orada da okumuyordum cok fazla. Okumam da yavaş yavaştı, yeni bir dil olduğu icin' dedi.