Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 'Var mısın Yok musun?'a konuk olan Cem Yılmaz, her zamanki gibi izleyenleri kahkahaya boğdu.
Cem Yılmaz'ın programın başında, 'Banka hesabıma para yatınca, ben de geldim' diyerek Acun'un programa cıkardığı unlulere para verdiğini ima etmesi uzerine, Acun Ilıcalı, 'İnsanlar da gercek sanacak. Herhangi bir odeme soz konusu değil' ifadelerini kullandı.
Cem Yılmaz bir ara studyodaki telefonun kablosunu takip ederek Hamdi Bey'in odasını buldu. Ancak, Yılmaz'ın geldiğini goren Hamdi Bey coktan ortadan kaybolmuştu. Telefonu eline alan Cem Yılmaz, "Acıklıyorum. Hamdi Bey benim" diyerek izleyenleri gulmekten kırdı gecirdi.
Trabzonlu Okur ailesinin minik yavrusu Elif'in yakalandığı hastalıktan kurtulması icin yarışan Cem Yılmaz, "Ben diyorum ki, her halukarda mutlu bitecek. Bence bir numara soylemekten daha fazlasını yapmak gerekiyor. Bu guzelliği kutudaki ikramiyeye bağlamıyorum. Oyle olacağını da bilin" diyerek, yarışmadan parayla ayrılmaması halinde dahi aileye yardım edeceğini belirtmiş oldu.
Son ikiye 1 TL ve 150 bin TL ile kalan Cem Yılmaz'a Hamdi Bey, 75 bin TL teklif etti. Unlu şovmen, Hamdi Bey'den teklifini 100 bin TL'ye yukseltmesini istedi. Bunun uzerine bir sure duşunen Hamdi Bey, teklifi 100 bin TL'ye cıkarttı.
"Hamdi bravo. Gercekten delikanlı adammışsın" diyen Cem Yılmaz, 100 bin TL'lik bu teklifi kabul edip, Elif'in sağlığına kavuşması icin parayı aileye kazandırmış oldu. Cem Yılmaz'ın onundeki kutudan ise 150 bin TL. cıktı.