Bu haber Mehmet Ali Birand'ın olum haberine yer vermektedir.

Medya dunyasından bir yıldız daha kaydı. Yoğun bakımda tedavi altında olan Mehmet Ali Birand ne yazık ki hayatını kaybetti. Bir suredir kanser tedavisi goren Mehmet Ali Birand sevenlerini yasa boğdu. Kendisine Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekanı Cennet olsun...

Ayrıntılar geliyor;

Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'dan (72) kotu haber geldi. Dun safra kesesindeki stent değişimi icin ameliyat olan Birand'ın beyin olumu gercekleşti.

Birand, dun safra kesesindeki stent değişimi icin Amerikan Hastanesi’nde ameliyat olmuştu. Birand’ın sağlık durumuyla ilgili acıklama yapan Kanal D Haber Direktoru Suleyman Sarılar, "Daha once biliyorsunuz safra kesesine bir stent takılmıştı. Bu stendin rutin değişme zamanı gelmişti. Dun (onceki gun) yapılacaktı ama operasyon bugune (dun) kaldı. Stent değiştiğinde bir enfeksiyon meydana geldi. Doktorlar bir enfeksiyon tespit etti. Kan değerlerinin normale donmesi icin hastanede tutuyorlar. Doktorlar hayati tehlikesi yok diyor'' demişti.

Birand'ın bilincinin acık olduğunu soyleyen Sarılar, "Ben yanına girmedim. Doktorlarla goruştum. Doktorların acıklaması bu. Bundan ote bir şey soylemiyorlar" ifadelerini kullanmıştı.