Bu konu; Arda Kural Taburcu Oldu haberi hakkında bilgiler vermektedir.

Sevgili melekler, oyuncu Arda Kural gectiğimiz gunlerde rahatsızlanmış ve Bakırkoy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine yatırılmıştı. Şizofren teşhisi konduğu hakkındaki iddiaların ardından bir acıklama yapmış ve bu iddiaların gercek olmadığını belirtmişti. 20 gunluk bu tedavinin ardından Kural taburcu oldu ve bakın neler soyledi...

Bakırkoy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yatan Arda Kural, 20 gun sonra taburcu oldu. Artık oyunculuk defterini kapatan Kural; 'SEYYAR SATICILIK YAPIP NOHUT PİLAV SATARIM' dedi

Yaşadığı psikolojik rahatsızlıkla gundeme yerleşen Arda Kural, yaklaşık 20 gundur Bakırkoy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi goruyordu. Onceki gun hastaneden taburcu edilen Kural, "Artık ozgurum" diyerek ilk iş annesi Gulnur Kural'ın yanına koştu. Annesinin Buyukcekmece'deki evinde samimi acıklamalar yapan Arda Kural, şoyle konuştu:

'GAYET İYİYİM' "

Hayatıma donmek istiyorum. Oyunculuğu duşunmuyorum cunku televizyon zor. Annem cok guzel nohutlu pilav yapıyor. Seyyar satıcılık yapabilirim; şaka yapmıyorum, cok ciddiyim." Tedavisinin bir sure daha devam edeceğini soyleyen Arda Kural, ekledi: "Tedavi olana kadar sıkıcı gunlerdi. Beni boyle şeyler yıpratmaz. Hayatta direnc kazanıp devam etmemiz gerekiyor. Bunların farkında olacak yaştayım. Şu anda gayet iyi durumdayım."

COCUKLARINIZA SAHİP CIKIN

Taburcu olduktan sonra ilk gununu annesi Gulnur Kural'ın Buyukcekmece'deki evinde geciren Arda Kural, Fox Haber'e mutluluk pozu verdi. "Psikolojimi annem bozmadı ama bu surecte ben onunkini bozmuş olabilirim" diyen oyuncu, ekledi: "Yeni oyuncu adaylarının anneleri cocuklarına sahip cıksınlar."