Dunyaca unlu oyuncu Charlize Theron, Davos' da yaptığı "Ben Bakireyim" sozleri ile olay yarattı. Herkesin şaşkın bakışlarla izlediği Theron, bakireyim sozlerinden sonra yaptığı acıklamalarla da herkese kahkahalara boğdu. Haberi ilk okuduğum da acıkcası ben de şaşkınlığımı gizleyemedim. Gerceği oğrenince de acıkcası kendi kendime guldum

Bakire guzel Charlize Theron, katıldığı toplantıda olay yaratan sozleri ve detayları sizlerle...

Guney Afrika doğumlu yıldız ilk kez geldiği Dunya Ekonomik Forumu'nda acıklamalar yaptı. Davos'ta yeterince kadın olmadığını soyleyen Theron, oran dahi verdi:

"Buradakilerin yuzde 14'u kadın, yuzde 50 olması gerekiyordu" dedi. Ancak Davos'ta Theron'un konuşulmasına neden olan acıklamalar bunlar değildi.

Guney Afrika'daki AIDS sorunuyla ilgili kurduğu vakıf nedeniyle kendisine odul verilen Charlize Theron, konuşmasına "Ben bakireyim" diye başladı.

Herkes şaşkın şaşkın bakarken gulen Charlize Theron, "Bakireyim derken, Davos Bakiresiyim, yani buraya ilk defa geliyorum demek istedim" diyerek izleyicileri kahkahalara boğdu.

CNNTURK