Bu konu; İşte 2013 Survivor Yarışmacı Listesi hakkında bilgiler vermektedir.

Sevgili melekler, yaklaşık 2 ay sonra başlayacak olan Survivor 2013 unlu yarışmacı listesi hemen hemen belli olmaya başladı. En son paylaştığımız Doğukan Manco adından sonra hemen hemen tam liste ortaya cıktı gibi. Bakın bu yıl Survivorda kimler yarışacakmış unluler cephesinde...

Son yazın en curetkar kadını Irmak Atuk Survivor’da.Dağhan Kulegec, Nazenin Tokuşoğlu, Umit Karan, Cengiz Cesur ve Doğukan Manco’yla birlikte “Survivor” Unluler takımında yarışacak olan Atuk, yarışma hakkındaki duşuncelerini ve yarışmaya nasıl hazırlandığını şu sozlerle anlattı. “Survivor beğenerek izlediğim ve merak ettiğim bir yarışmaydı. Acun Medya’dan teklif gelince hic duşunmeden ‘Evet’ dedim. Kendimi emin ellerde hissediyorum” dedi.

TİTİZLİK HASTALIĞINI YENMEK İSTİYOR

Titizlik hastalığı olan Atuk, yarışmada temizlik yonunden cok zorlanabileceğini ancak deniz ve kumun tam ona gore olduğunu soyledi. Belki de bu yarışma sayesinde bu titizlik hastalığını da yenebileceğini duşunduğunu belirtti.

SPORA BAŞLADI

Duzenli olarak spor ve pilates yapan guzel manken Irmak Atuk; “Yarışmalar icin kondisyon gerekli o konuda rahatım ancak yarışma başlamadan once ağırlık calışmaya başladım.” dedi.