Sevgili melekler, gectiğimiz gun uyuşturucu operasyonu neticesinde Gizem Karaca ve Cağatay Ulusoy da gozaltına alınmıştı. İki oyuncu da emniyet tarafından serbest bırakıldı . İşte detaylar...

İstanbul Narkotik Suclarla Mucadele Şube Mudurluğu tarafından gectiğimiz cuma gunu duzenlenen operasyonda gozaltına alınan ve aralarında unlulerin de bulunduğu 35 kişi adliyeye sevk edildi.
CAĞATAY: DAHA ONCE BİR KEZ KULLANDIM
Genc kızların sevgilisi Cağatay Ulusoy sorgusunda polise: "Daha once bir kez uyuşturucu kullandım. Kendime aileme ve sevenlerime bir daha boyle bir şey yaşatmayacağım. Bir daha uyuşturucu kullanmayacağım, cok pişmanım.." dedi.
AİLEMİ UZDUM PİŞMANIN
FOX Haber Gizem Karaca'nın ifadesine de ulaştı. Emir'in Yolu ve Eve Duşen Yıldırım dizilerinde rol alan unlu oyuncu Gizem Karaca ise şu acıklamaları yaptı: "Ben de bir iki kez uyuşturucu kullandım, bir daha kullanmayacağım. Ailemi uzdum cok pişmanım.."
EVİNDE ESRAR OĞUTME MAKİNASI BULUNDU İDDİASI
Gizem Karaca'nın evinde esrar oğutme makinası bulunduğu da iddia ediliyor..
Adı kısa bir sure once Cağatay Ulusoy'la aşk dedikodularına karışan unlu menajer Selin Borankay da ifadesinde şunları soyledi: "Hayatımda ilk kez uyuşturucu kullanmak istedim, Onda da siz yakaladınız.."
CAĞATAY ELLERİYLE POLİSE TESLİM ETTİ
4 gun boyunca narkotik nezaretinde kalan Cağatay Ulusoy'un evinde bulunan uyuşturucu maddesini arama yapan polise elleri ile teslim etti ortaya cıktı.
"COK KOTU BİR DENEYİMDİ"
Unlulere duzenlenen narkotik operasyonu sonrası 4 gun Emniyet'te geciren Cağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Selin Boronkay da serbest kaldı. Ulusoy ve Karaca gazetecilerin sorunlarını yanıtsız bırakırken Selin Boronkay 'Cok kotu bir deneyimdi.' dedi.
UYUŞTURUCU KULLANDINIZ MI SORUSUNA NE YANIT VERDİ?
Adliyedeki işlemlerin ardından Ulusoy ve Karaca dahil 15 kişi serbest bırakıldı. Cağatay Ulusoy ve Gizem Karaca basın mensuplarının "Uyuşturucu kullandığınız doğru mu?" sorusunu yanıtsız bıraktı.
''POLİS İŞİNİ GUZEL YAPTI SOYLEYEYİM...''
Adliye cıkışı gazetecilere acıklama yapan Selin Boronkay, 'Cok kotu bir deneyimdi. Her şey duştu. Hepimiz temiziz. Genclere soyluyorum dikkat edin. Yanlışlıkla olsa bile bu durumu yaşamasın kimse.. Ama soyleyeyim polis işini guzel yaptı soyleyeyim.' dedi.