ruyada hulya avşarı gormek

BİR SUREDİR AKCİĞER KANSERİ TEDAVİSİ GOREN HULYA AVŞAR’IN ANNESİ EMRAL AVŞAR (68), 15 GUNDUR TEDAVİ ALTINDA BULUNDUĞU AMERİKAN HASTANESİ’NDE ONCEKİ AKŞAM HAYATA GOZLERİNİ YUMDU.

Hulya Avşar, 'O benim annem, Amiral’imdi. Amiral’imi kaybettim' dedi.

Ekim 2007’de akciğer kanseri olduğunu acıklayan Emral Avşar, yaklaşık 15 gun once evinde ağırlaşınca Amerikan Hastanesi’ne kaldırıldı. Onceki gun hayata gozlerini yuman Emral Avşar’ın kızı Hulya Avşar, acılarının cok buyuk olduğunu soyledi. Annesinin olumuyle yıkılan Hulya Avşar, 'Benim hayatım icin bir devir kapandı. Annem her insanın sevdiği biriydi. Uzuntumuz buyuk, Allah’ın takdiri diyoruz. O benim annem, Amiral’imdi. Camiada cok sevilen biriydi. Bizi bu zor gunumuzde arayan o kadar cok insan oldu ki Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bey başta olmak uzere sabah erkenden aradılar. Eşi Emine Hanım (Erdoğan), bakanlar ve sanat camiasından yakın arkadaşlarım, o kadar cok dostumuz aradı ki... Annem bunları bilseydi cok sevinirdi' dedi.

Emral Avşar’ın cenazesi bugun Teşvikiye Camii’nde kılınacak oğle namazının ardından Ayvalık’a goturulerek cumartesi gunu defnedilecek. Avşar’ın annesinin mezarını İstanbul’da olmasını istediği ama Emral Avşar’ın vasiyeti uzerine Ayavalık’a goturmeye karar verildiği acıklandı.

Taziyeleri kabul ettiler

Emral Avşar’ın Tarabya’daki evi ziyaretci akınına uğradı. Hulya Avşar ve kız kardeşleri annelerinin evinde taziyeleri kabul ettiler. Eve gelenler arasında Hulya Avşar’ın sevgilisi Sadettin Saran da vardı. Avşar’a annesinin hastalığı boyunca destek veren Saran, yarım saat evde kaldıktan sonra ayrıldı. Eve gelenler arasında İbrahim Tatlıses, Sema Celebi’nin yanı sıra Kaya Cilingiroğlu’nun sevgilisi Feraye Tanyolac da vardı.