ARDA TURAN’IN ESKİ SEVGİLİSİ NAZLI OZTURK İSYAN ETTİ..
Galatasaraylı futbolcu Arda Turan’la cektirdiği cok ozel fotoğrafları internette dolaşan Nazlı Ozturk, bu goruntuleri kendisinin dağıttığı haberlerine isyan etti. Ozturk, “Evliliğe giden bir ilişkim var. Asıl mağdur benim” dedi.
Evliliğe giden ilişkim var
Bizim Arda ile birlikteliğimiz bir yıl surdu. Henuz 20-21 yaşlarındaydık ve Arda da kendi halinde bir futbolcuydu. şu an 23 yaşındayım, ustelik evliliğe giden bir ilişkim var. şunu soyleyeyim; ben kendi halinde biriyim. Zaten Arda’yla ayrılma nedenimiz onun bulunduğu ışıltılı ortamı kaldıramamamdı. Ve ilişkimiz 1,5 sene once bitti. Ayrıca sanıldığı gibi manken ya da model değilim. Gaye Sokmen Ajans’ta bir yıl kaldım, o kadar. Ankaralı burokrat bir ailenin kızıyım.
İntikam icin niye bekleyeyim
O fotoğraflar Arda’nın makinesiyle cekilmişti, bende yoktu. Hoş, olsa da uzerinden bu kadar zaman gecmişken kendi bilgisayarımda tutmazdım. İntikam icin neden bu zamanı seceyim? Arda’nın benden sonra bircok ilişkisi oldu zaten... Biz calındığını duşunuyoruz, cunku Arda da oyle bir şey yapacak adam değildir. İnsanlar yargısız infaz yapmadan once biraz empati kursunlar. Kendilerinin başına aynı olay gelse ne hissederler?