Hulya Avşar'ın 'amiralim' dediği, Carşamba gecesi vefat eden annesi Emral Avşar icin dun Teşvikiye Camii'ne cenaze toreni duzenlendi.

Avşar'ın cenaze toreni, siyaset, iş ve sanat camiasından cok sayıda ismi bir araya getirdi.

Hulya Avşar'ın Carşamba gecesi vefat eden annesi Emral Avşar, dun Teşvikiye Camii'nde kılınan oğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi. Amerikan Hastanesi Yoğun Bakım Unitesi'nde yaklaşık 15 gundur akciğer kanseri tedavisi gordukten sonra hayatını kaybeden Avşar'ın cenaze toreninde Hulya, Helin ve Leyla Avşar kardeşler, Hulya Avşar'ın eski eşi Kaya Cilingiroğlu ve kızı Zehra taziyeleri kabul etti. Ayvalık'a gomulmek isteyen ancak kızlarının isteği uzerine Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilen Avşar'ın mezarı icin Ayvalık'tan toprak getirtildi. Kaya Cilingiroğlu mezara toprak atılma sırasında kureği Sadettin Saran'a devretti. Sezen Aksu da yanında getirdiği sarı gulleri mezara bıraktı. Mezara ayrıca zemzem suyu dokuldu. Cenaze toreninde Emral Avşar'ın
akrabalarının ve yakınlarının yanı sıra, aralarında Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgul, Ali Mufit Gurtuna, Sadettin Saran, Sezen Aksu, Gulben Ergen, Sibel Can, Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Oktay Kaynarca, Seray Sever, Hande Yener, Doğa Rutkay, Vildan Atasever, Şahan Gokbakar, Demet Akbağ, Adnan Şenses, Kerem Alışık, Halit Kıvanc, Dilek Hanif, Seda Ertan ve Acun Ilıcalı'nın da yer aldığı siyaset, sanat ve iş dunyasından cok sayıda isim hazır bulundu.
Anne acısı hicbir şeye benzemez
Sibel Can: Emral Avşar ile hastalığı sırasında bircok kez goruştuk. Olumu ona hic yakıştıramadım. Hulya, Helin ve Leyla Avşar adına cok uzgunum. Aynı duyguları ben de yaşadım. Anne acısı hicbir şeye benzemiyor. Annelerin
alternatifi yok. Hulya da benim gibi annesine cok bağlı bir insan.
İbrahim Tatlıses: Emral Avşar mukemmel bir insandı. Gittiği yerde Allah ona yardım etsin.
Gulben Ergen: Hicbir anne olmese keşke... Amiral hakikaten amiraldi. Ben uc ay once oğlum Atlas'ı goturmuştum, saatlerce birlikte oldular. İyi ki goturmuşum... Hastalık zamanında ziyaret etmek cok onemli. Boyle gunlerde
cok iyi bir duygu oluyor.
Kaya Cilingiroğlu: Cok sevdiğim insandı. Uzun senelerimiz gecti, beni cokseverdi.