EMRAL AVŞAR, KİMSEYLE PAYLAŞMADIĞI GİZLİ SIRLARINI OLUMUNDEN KISA BİR SURE ONCE YAKIN DOSTU BUGUN GAZETESİ YAZARI SAADET GURSES’E ANLATTI. İŞTE GURSES'İN KALEMİNDEN ANNE AVŞAR'IN SOZLERİ:

- Damadım Kaya Cilingiroğlu, aslında herkesin bildiğinden daha eski Feraye ile birlikte olmaya başlamıştı. Ben bunu Hulya'ya soyleyemedim.

- İbrahim Tatlıses'i Hulya Avşar'a cok yakıştırmıştım.

- Gulben Ergen'le Seren Serengil uzerinde cok emeğim vardır. Hele Seren, evimde kac ay yattı. Ona annelik yaptım, ikinci annesi sayılırdım. Bir kez arayıp sormadı bu kotu gunumde. Gulben'in de sadece annesi aradı. Ne diyeyim şimdi ikisi de evli barklı kadın. Fazla bir şey soylemek istemiyorum.

- Hulya Avşar'ı kotuluklerden korumak icin 20 sene peşinde koştum. Ailemi ihmal ettim, bu icimde bir uktedir.

- Helin'in cok iyi bir evlilik yapmasını isterim. İyi bir kısmetinin cıkıp da coluk cocuk sahibi olmasını isterim. İş guc yapmasını değil de ablasının tersine onun evde oturmasını istiyorum.

-Torunum Zehra'nın anne ve babasıyla yaşamasını cok isterdim. Şimdi gozum acık gitmeyecek. Cunku canımdan cok sevdiğim Hulyam, Sadettin Bey'le cok mutlu.

gecce