cuneyt arkının sacları cuneyt arkın sacları arkın cocukları alkol arkının cocukları

Ozel yaşamı ile ilgili itiraflarda bulunan ve bir donem alkol bağımlısı olduğunu belirten Arkın, Cahide Sonku ile yaşadığı uzuntu veren olayı Filiz Akın'a anlattı.

Filiz Akın'ın sunduğu ve HABERTURK'te yayınlanan 'Filiz Akın'la Haftasonu Sohbetleri' adlı programın konuğu Cuneyt Arkın'dı. Arkın kendini en cok yaralayan olayı anlatırken yine o anı yaşadı...

"Cahide Sonku'yu biliyoruz. Cahide Sonku halk tarafından cok seviliyordu. Halk arabasını omuzlarında taşıyordu. Bir gun Duru filmini cekiyoruz. Ben zengin bir adamı oynuyorum. Cocuğum var, bakıcısı da bir hanım. Sonunda yuz yuze geldik. Cahide Sonku'yu tanımam mı? Ama alkol.. Onu oyle yıpratmış ki. Baktın mı acı acı onu hissediyorsun.. "Bana para verir misin, alkol alıcam" dedi. İnsan acı ceker oturur ya. Oradaki acıyı tarif edemem, o anda kalbimden birşey yandı. Hayatımda bu kadar acı cektiğimi hatırlamıyorum.
Biz şohreti parayı bilmedik, biz en iyisini yapalım, halkla ilişkiyi en guzel hale getirelim gayreti icerisindeydik..."

"RUH DOKTORUNA GİTTİM"

"Ben bir ara cıldırıyordum. Ruh doktoruna gittim. İnsan hayatta kac kez acı cekerdi? Eşi olur, cocuğu olur. Biz her filmde bunları yaşıyorduk. Filmde oğlun olmuş gibi cekmezsen nasıl izleyiciye yansıtabiliriz ki"