tanyeli oryantal dersleri nesrin topkapı oryantal tanyeli dersi hadise nesrin topkapı dersleri
Nesrin Topkapı'dan ders aldı

54. Eurovision Şarkı Yarışması'nda “Dum Tek Tek” adlı parcasıyla Turkiye'yi temsil edecek olan Hadise,Nesrin Topkapı'dan oryantal dersleri aldı.

54. Eurovision Şarkı Yarışması'nda “Dum Tek Tek” adlı parcasıyla Turkiye'yi temsil edecek olan Hadise, PBS televizyonunun davetlisi olarak bulunduğu Malta'dan “12 puan” umuduyla dondu.
Hadise, Malta donuşu Ataturk Havalimanı'nda yaptığı acıklamada, Malta'da yoğun ilgi gorduğunu ve halkın sevgisini kazandığını belirterek, “Herkes şarkıya bayıldı. Turkiye'ye 12 puan veriyoruz dediler” şeklinde konuştu.
“12 puan alamazsam Malta'ya cok kızacağım. Aynı Belcika'ya sitem ettiğim gibi” sozleriyle espri yapan sanatcı, şunları soyledi:
“Hakikaten cok guzel promosyon yaptık. Cok guzel programlara katıldık. Programlarda da enerjimi hep aynı seviyede tuttum. Eğlendim, cok mutlu olduğumu gosterdim. Kucuk cocuklar bana sarılarak ağladılar. Herkes şarkıyı beğeniyor. Bakalım ne olacak? Boyle tepkiler alınca insan cok mutlu oluyor, ama bir yandan da kendimi yerde tutmak istiyorum. Cunku sonucta bu bir yarışma. Ne olacağını hic bilemeyiz.”
Nesrin Topkapı'dan oryantal dersleri aldığını ifade eden Hadise, şarkının yeni versiyonunun da hazır olduğunu kaydetti.
Hadise, “Eurovision şarkı yarışması oylamasında politik davranıldığı” iddialarının sorulması uzerine de “Bence herkesin burada şarkıya bakması, sahnedeki o performansı eleştirmesi lazım. Bu bir yarışma, bir politika değil. Bence bunu da bu sene değiştirelim diyorum” diye konuştu.