İBRAHİM TATLISES, SANAT DUNYASINDAKİ BİR DARGINLIĞI CANLI YAYINDA SONA ERDİRDİ. BULENT ERSOY'DAN 'SEN BENİ KIRMAZSIN' DİYE SOZ ALAN İBO, YILMAZ MORGUL İLE DİVA'NIN ARASINI DUZELTTİ..

İbrahim Tatlıses'in atv'deki şovu onceki gecce Bulent Ersoy'u ağırladı. Diva'nın ozel koltuğu, swarovski taşlı kadehi, mikrofonu, iskemlesi ve sehpasıyla katıldığı studyoya Ersoy şerefine kırmızı halı serildi. Eski anıların paylaşılarak, eğlenceli dakikalar yaşanan programa; Ersoy'un mahkemeye verdiği Yılmaz Morgul ile barışması da renk kattı.

'Sen beni kırmazsın' dedi
Ersoy'un 'İbrahim benim kadim dostumdur. Onun her dediğini yaparım' sozleri uzerine Tatlıses; 'O zaman bu lafın uzerine beni kırmazsın. Senden bir ricada bulunuyorum. Senin hakaret davası actığın bir cocuk var, onu affetmeni istiyorum' dedi. Bu konuşmaların ardından Yılmaz Morgul, canlı yayına katılıp ağlayarak Bulent Ersoy'un elini optu. İkilinin yıllardır suren kusluğe son vermesi; İbrahim Tatlıses olmak uzere herkesin gozlerinin dolmasına sebep oldu. Yılmaz Morgul bir roportajında, 'Ben onun adını lugatımdan sildim. O gitsin, sabah namazlarında mezarlıklarda gezmeye devam etsin. Herhalde dua etmek icin dolaşmıyor' deyince; Bulent Ersoy 100 bin TL'lik tazminat davası acmıştı.